SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 15 septembrie 2009

cine a pus bazele terorismului...

Cam toată lumea dă vina pe bietul Bush că el ar fi pus bazele "terorismului", prin modul stupid, imbecil şi total aberant cu care a repetat şi a băgat cu pâlnia în minţile oamenilor acest cuvânt.

Din păcate va trebui dat jos de acolo de unde este acum, pentru că nu merită nici măcar acel loc, şi trebuie să dăm Cezarului ce e a Cezarului. Cel care a pus bazele ideii de terorism nu a fost altul decât Adolf Hitler. Nu am citit încă, din păcate, Mein Kampf, dar am găsit pe acelaşi site care luptă împotriva mutilării sexuale a bărbaţilor prin odioasa practică a circumciziei un citat care se pare că a aparţinut celebrului om de stat:

"Prin mijloace de propaganda inteligente si perseverente, este posibil sa determini oamenii sa creada ca raiul e iad, iar iadul rai" 
(Adolph Hitler)

Probabil că cei care se plâng cel mai mult de pe pământul acesta au urmat sfaturile distrugătorului neamului lor şi folosesc tehnici avansate de manipulare în masă. Din păcate nu am timp să povestesc despre asta acum. Poate altădată.

A, doar ceva scurt, aşa pentru cultura generală a celor care acuză pe unii şi alţii: semit, conform oricărui dicţionar din lume, actual, probabil că în scurt timp va fi schimbat şi aceast lucru, înseamnă: "Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc." Aşa că dacă cineva vă acuză de anti-semitism pentru că ţineţi cu arabii şi sunteţi împotriva evreilor, puteţi să râdeţi cu poftă, e clar că persoana este doar un/o amărât/ă de răspândac/ă. Nu merită efortul de a întreţine vreo discuţie. Şi până la urmă e treaba fiecăruia cu cine ţine. Nu te obligă nimeni să ţii cu Steaua sau cu Dinamo...

Pentru cei interesaţi să afle mai multe despre circumcizie pot da click pe linkul de mai sus sau pot copia adresa următoare în browserul folosit: http://www.circumcizia.org/

Niciun comentariu: