SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

informaţii utile

Întotdeauna e bine să te fereşti de ceea ce îţi repugnă. Sau de ceea ce şti că nu îţi face bine. Sau de multe altele. De multe ori, însă, nu ai cum. Îţi iese în cale şi nu ai timp suficient. Sau pur şi simplu eşti forţat să faci acel ceva pentru că... Luând în calcul faptul că multă lume se teme de represalii (sub orice formă) de multe ori se ajunge la acest învariabil "nu am avut altă variantă".

Deunăzi am găsit pe blogul Ieşirea din Matrix câteva informaţii primite de la domnul Dan Dumitru despre cum să anulezi efectele unui vaccin nedorit. Dacă ele sunt bune sau nu, nu ştiu. Bănuiesc că ne-ar putea spune cei care vor fi forţaţi să facă vaccinuri împotriva voinţei lor şi care ar putea încerca aceste variante, toate sau unele dintre ele. Sau poate că sunt deja persoane care deja au încercat. 

"1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile."

Aşa cum se spune acolo, lista rămâne deschisă. Dacă sunt persoane care au încercat alte variante, sau persoane care au cunoştinţe despre anumite tratamente naturiste care pot înlătura aceste efecte, sunt rugate să lase mesajele aici sau pe blogul Ieşirea din Matrix. 

De asemenea, o mare problemă, care este prea puţin cunoscută în prezent, de prea puţină lume, o reprezintă produsele chimice prezente în mii şi mii de produse care ne înconjoară. În genere ele sunt bisfenol A sau fac parte din categoria ftalaţilor. Se găsesc în detergenţi (în cantităţi imense), în produsele cosmetice şi igienice, în aproape toate materialele plastice (există, din păcate, prea puţine materiale plastice care nu conţin bisfenol A) şi în altele. Am scris până acum câteva însemnări despre ce efecte au aceste produse chimice. Am primit de curând noi informaţii despre efectele acestora. Pregătesc un material mai amplu legat de aceste produse chimice, efectele lor şi legătura dintre acestea şi Noua Ordine Mondială. Singurul lucru pe care nu l-am găsit încă e modul în care pot fi scoase din organism. De aceea, dacă cineva cunoaşte metode de eliminare a acestor produse chimice, vă rog lăsaţi un mesaj. Va fi foarte mult apreciat de toţi cei care aruncă câte un ochi pe aici, din când în când. Şi în special de către mine.

Niciun comentariu: