SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 10 iunie 2009

aşa neam, aşa conducători...

Uite cum minunaţii noştri conducători iubiţi îi doare în .......................lui de noi şi îşi iau angajamente în faţa FMI-ului. Noi ăştia, nuritorii de rând, să zicem săru-mâna că nu ne-au pus impozit pe aerul respirat, de fapt pe moleculele de sulf, carbon, aur, argint, fier, hidrogen, oxigen, zinc, azot, etc., pe care le respirăm. Le-am dat voturile, ăia care li le-au dat? Gata, acu' ce mai vrem??? Bani??? La muncă, nu la întins mâna!!! Când o să muncim (ca ei) şi vom deveni productivi, atunci să avem pretenţii la bani; şi de fapt nici atunci, că doar nu oricine are dreptul să aibe gologani... Întâi tre' să fi de acord cu acordul, cu politica, cu mersul, cu demersul, cu tren(d)ul, şi abia apoi poţi emite pretenţii, băi, la banii publici!

Da' măcar s-a întâmplat un lucru bun: am auzit că Băseasca va pelca în ţările "calde", să îşi marcheze succesurile şi să nu mai prezinte eşecele ca să facem noi mişto de ea. Şi am auzit că alte două personaje de marcă ale vieţii politice din ţara noastră îşi vor lua zborul în curând: Becali şi Vadim Tudor. Dacă greşesc, scuzele mele. Sunt tare curios câte certuri pe minutul pătrat vor avea doar ştia trei în comiţiile şi comitetele în care vor "lucra". Da', din câte am văzut eu pe afişe, Vadim cu Becali se ţin de după gât, deci ei o vor duce într-o veselie continuă împreună. Băseasca probabil îşi va căuta un cabinet Salut5 (sau probabil "Sus"5pentru ea, că pe acolo se găsesc şi alte "bunătăţi" care pe la noi este interzise) şi nu se va coborî la nivelul celorlalţi. Să discute probleme impotrante penru ţală şi popol. Cum ar fi ţooaaalele, bijuuuuu-uuuuu-uuuurile, horoscopul pentru următoarele 5 secunde, testele de perso-na-li-tate (na, că mi-a ieşit) adâncă, şi alte chestiuni de o mare însemnătate pentru ţară. Bănuiesc că şi ceilalţi din reprezentanţa României se vor ocupa tot de proleme impotrante penru ţală. Cum ar fi visichiul, combinaţiile la nivel european, cum să îi furăm mai bine pe români, campionul european la popa prostu' (nu am vrut să spun, dar acum trebuie să recunoaştem că nici aici românii nu sunt de învins), campionul european la frecat menta, şi ... aşa ... mai ... departe.

Încă odată mulţumiri direct din fundul sufletelor noastre mult-iubiţilor conducători!

Niciun comentariu: