SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 1 iulie 2009

înşelătorii (2)

Marii vânzători sunt aceia care în primul rând te fac să îţi doreşti o marfă şi în al doilea rând care ştiu să îţi bage pe gât ceea ce de fapt nu ţi-ar fi trecut prin cap să cumperi. 

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu manipulanţii. Te fac să crezi că de fapt tu eşti cel care vrei să faci un lucru, tu eşti cel care gândeşti ceva şi aşa mai departe... Nu îţi vei da niciodată seama că de fapt eşti manipulat. Nu îţi vei da seama nici dacă vin ei să îţi spună pe urmă că au făcut mişto de tine. Ajungi să crezi atât de tare în acel lucru încât ţi se pare bătaie de joc şi insultă să îţi spună cineva că te-a manipulat. "Adică face mişto de mine?"

Cum se poate realiza manipularea? Foarte simplu! Cum o vrei? În masă sau doar pe grupuri, etnii, clase sociale, naţiuni, sexe, etc? În funcţie de dorinţă şi de bani se rezolvă orice. A, era să uit, şi de 'influenţă'. Dacă ai prieteni unde trebuie se rezolvă. Nu trebuie să plăteşti, se consideră că eşti dator.

Cea mai mare manipulare a secolului trecut a fost emanciparea femeii. De ce? Să analizăm. Ce drepturi nu aveau femeile, pe care şi le doreau ele atât de arzător? Ăăăăă... Niciunul. Şi atunci de ce a apărut această mişcare? Motivele au fost numeroase, toate fiind folosite pentru a emancipa femeia, adică de a o scoate de sub legătura cu bărbatul, de a o face independentă. Ce înseamnă acest lucru? Un control mai bun al ambelor sexe. 

Să luăm câteva motive şi "drepturi" câştigate în urma "emancipării":

- dreptul de a studia... Din câte ştiu eu nu cred că a existat în trecut vreo lege care interzicea femeii accesul la educaţie. Faptul că au fost câteva femei "cu ouă" care au învăţat arată exact acest lucru. Nu şi-au schimbat sexul, nu au apelat la vrăji care să le camufleze aspectul. Au fost câteva femei în trecut care au pus mâna pe carte şi au studiat. Că au fost privite cu o grămadă de sentimente de la uimire până la ură de majoritatea bărbaţilor acelor vremuri nu le-a descurajat câtuşi de puţin.

- dreptul de a munci... De fapt acesta este "dreptul" cel mai important câştigat de această mişcare de "emancipare" a femeii. Având mai multă forţă de muncă, salariile au scăzut. Poţi da un salariu mai mic unei femei, pentru simplul fapt că e femeie. (Cine vrea să dezbată problema care e mai deştept, femeia sau bărbatul, poate să o facă în altă parte. Oamenii sunt plătiţi în funcţie de rezultate. În mare parte. Adevărul e că mai sunt unele persoane,, din păcate pentru femei trebuie să spunem că sunt 99% femei, care câştigă şi doar datorită faptului că sunt femei şi arată bine şi de fapt au alt rol în "fabrică".) Să revenim... Acest "drept" are consecinţe mult mai vaste decât se poate crede, atât asupra femeilor cât şi asupra bărbaţilor. 

- dreptul de a fi tratată ca o egală a bărbatului... Din câte ştiu eu, acest drept nu ţi-l dă statul printr-o lege, acest drept se câştigă. Nu toţi bărbaţii consideră pe ceilalţi bărbaţi ca fiind egalii lor, aşa cum nici toate femeile nu consideră pe celelalte femei ca fiind egalele lor. Aşa că...

- dreptul de a vota... Este destup de similar cu cel de a munci. În momentul în care îăţi dai seama că nu poţi câştiga alegerile şi că toţi adversarii tăi sunt nişte boşorogi, iar tu eşti visul pizdii, însă niciun bărbat nu te consideră bun de ceva, faci o lege, dându-le drept de vot femeilor şi atunci ajungi şi tu ca Petre Roman, chair dacă ai gât de ţestoasă şi capul gol să fii prim-ministru. Doar aşa, că arăţi bine şi placi la femei. Având învedere că voturile sunt acum mai mult o mascaradă, eu însumi votând o singură dată în toată viaţa (şi nu am puţini ani), nu văd ce mare realizare poate să fie faptul că acum pot vota. Cu voturile lor sau fără voturile lor, tot cine trebuie iese. 

Dacă mai sunt şi alte "drepturi" măreţe, rog nu vă sfiiţi să le prezentaţi.

Cea de-a doua mare manipulare, înşelătorie, minciună a secolului trecut a fost aselenizarea americanilor. O minciună mai sfruntată nu se putea găsi. Au existat şi mai există multe documentare care prezintă cu lux de amănunte de ce nu au pus americanii piciorul pe lună. Unul chiar aşa se cheamă. Există câteva, scoase la ceva timp după ce au apărut cele dintâi, care explică de ce au aselenizat şi de ce există acele inadvertenţe în filmele de acum d40 de ani. Mai multe lucruri sunt importante:

- dacă americanii, în acea epocă fierbinte, de mare competiţie cu ruşii, au reuşit să trimită echipaj uman care să aselenizeze, până la ora asta ar fi trebuit să colonizăm luna şi orice călătorie spre satelitul pământului să fie puţin mai scumpă decât un bilet cu avionul. Ei bine, poate de vreo 5 ori. Dar ar fi meritat. 

- dacă americanii au pus piciorul pe lună, doar pentru ca să fie ei primii care au făcut asta, deşi parcă ar ajuta cu ceva pe cineva, (asta chiar e cea mai hilară fază), cu siguranţă ar fi reuşit şi ruşii după ceva timp. Sî nu uitâm că ruşii au fost cei care au trimis primii o fiinţă în cosmos: căţeluşa Laica. 

- dacă americanii ar fi pus piciorul pe lună, nu văd de ce abia anul acesta au trimis singura navetă spre satelit, dar atenţie, fără echipaj uman... Aşa cum pretind ei: într-o încercare de a readuce omul spre lună... Dacă cineva înţelege ceva din asta, poate mă lămureşte şi pe mine. 

Ajungând şi la secolul nostru, cea mai mare, gogonată şi lacrimogenă minciună (că doar ăsta a fost scopul ei) a fost cea cu turnurile gemene. Există nenumărate documentare care prezintă cu lux de amănunte faptul că a fost o aşa-zisă implozie, metodă folosită la dărâmarea clădirilor cu pagube colaterale minime. Doar faptul că cel care urma să fie numit drept capul răutăţilor apăruse cu câteva luni înainte pe la televizoare ca un "terorist", Osama ben LAden, deşi el era cu toată familia în SUA şi avea relaţii de afaceri strânse cu familia Tufiş, tatăl său fiind foarte bun prieten cu Bush senior, iar după aşa-zisul atac doar cele două avioane care îl transporta pe el şi pe familia şi rudele sale au fost singurele care au survolat spaţiul aerian american, plecând din SUA, spune extrem de multe lucruri. Au existat comisii şi comisii formate din oameni de ştiinţă ale căror rezultate au fost privite de autorităţi ca fiind neimportante. Majoritatea declaraţiilor au fost făcut e de George Tufiş, în care el spune în numele acelor oameni că a fost un atac terorist. Există şi acum oameni care se ocupă cu asemenea demolări, oameni de ştiinţă care au verificat locul, şi care apar în diverse emisiuni şi care declară că totul a fost o înscenare. Dar sincer nu aveai nevoie de prea multă lămurire pentru a-ţi da seama de asta. Au fost câteva elemente importante care îţi dădeau de înţeles că totul nu e decât o înscenare, din dorinţa de a întări stăpânirea pe care americanii, de fapt nu chiar americanii americani, că ăia sunt găini, ci cei care îi conduc vor să o aibă asupra globului. Faptul că au distrus armata care era la acea vreme pe locul 4 în lume, dacă nu mă înşel, ca număr şi capacitate, a arătat lumii ce forţă este SUA. Iar asta a creat şi evenimentele care au loc de atunci încoace. Doar faptul că americanii şi-au pierdut aproape toată libertatea în ţara lor spune multe. Doar faptul că poţi fi închis pentru ceva ce ai spus, fără vreun proces şi vreo altă explicaţie, sub acuzaţia de terorist, spune foarte multe. Faptul că îţi pot lua laptopul la aeroport fără să primeşti vreo explicaţie şi fără să îl mai vezi vreodată, spune multe. Faptul că implementează instalaţii în care eşti văzut aşa cum ai venit pe lume la intrarea în aeroporturi, spune multe. Faptul că ţi se iau amprentele şi ţi se face poză, ca oricărui criminal, spune foarte multe. Faptul că americanii nu au voie să îşi dea statul în judecată, spune foarte multe. Şi mai sunt foarte multe alte "drepturi" câştigate în urma acelei mascarade, care bineînţeles sunt puse în cârca teroriştilor.

Eu sper ca aceasta să rămână ultima înşelătorie din toate vremurile. 

Niciun comentariu: