SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 2 decembrie 2009

hai cu o lege nouă!

Vă amintiţi despre ordonanţa 31 din 2002 şi despre legea 107 din 2006? Aceeaşi ordonanţă propusă de musiu "mătuşa tamara" şi care a fost legiferată la propunerea aceluiaşi partid din care a făcut parte şi încă mai face parte renumitul "român cu multe ouă" şi care reprezintă un atentat la libertatea exprimării şi a gândirii în România? Ştiaţi că ruşii vor să promulge o lege prin care nimeni să nu poată nega victoria armatei roşii în al doilea răzbel mondial? 

Deunăzi, maimuţa roşie care râde de jur împrejur, cel care a avut mai multe mandate decât prevedea Constituţia, Ionel tătuţu, afirmă că: "nimeni nu poate contesta faptul ca in 1989 a fost vorba despre o revolutie: "Ideea de revolutie nu se poate contesta. (...) Desigur, nu poate fi exclusa conjunctura internationala de atunci. Dar a contesta caracterul profund al miscarii populare este, cred, o chestiune de lipsa de demnitate nationala. Ca evenimentele din Romania erau influentate de tot ce se intampla pe plan mondial, asta este clar"." Tot micimea sa afirmă că: "rolul lor a fost "total marginal", deşi spune pe urmă că: "Credeti ca se intampla evenimente de asemenea amploare intr-o tara, fara ca serviciile straine sa nu fie prezente? Sa nu ne facem iluzii".", folosind probabil noua gramatică a limbii române pe care a învăţat-o cu siguranţă la Moscova. 

Mai rămâne ca mătuşa tamara cu cele mai multe ouă din ţară să mai adopte (dacă va avea şansa de a pune mâna pe guvern) o altă OUG prin care să ne forţeze să credem că în 1989 a avut loc o revoluţie. O revoluţie în care serviciile secrete nu puteau să nu fie prezente, de ce să ne mai facem iluzii. Doar că rolul lor a fost marginal, adică ei aveau rolul de a lucra pe laturi, că doar nu erau proşti să stea în mijloc unde s-a tras cu arma şi s-a murit de glonţ...

Asta e libertatea pe care v-o promit roşii... E libertatea pe care v-au impus-o prin legi părtinitoare... E libertatea de a gândi şi de a vorbi pe linia impusă de partid... E libertatea de a te simţi vinovat de ceva inexistent, ireal şi inventat din motive pe care le ştie toată lumea...

Votaţi cu capul, dar şi cu sufletul de român liber şi nesubjugat!!!

Niciun comentariu: