SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 1 decembrie 2009

şi bulgarii sunt cobai, nu doar românii

Vecinii noştri de la sud, ar putea fi obligaţi să declare împrumuturi luate sau date prietenilor, rudelor, etc. Potrivit agenţiei Mediafax, aceasta este una dintre prevederile unui proiect de schimbare a legislaţiei, care urmează să fie supus aprobării parlamentului. 

Dacă eşti bulgar şi iei bani cu împrumut de la altcineva decât de la bănci, vei putea fi obligat să declari suma pe care ai luat-o. Dacă eşti bulgar şi ai dat bani cu împrumut ai putea fi obligat să declari suma exactă. Totul se referă la sumele mai mari de 10.000 leva (peste 5.100 euro) oferite sau luate în ultimul an şi sumele mai mari de 40.000 leva (peste 20.450 euro) luate sau oferite în ultimii zece ani. Cică pentru combaterea corupţiei. Aceeaşi placă, aceleaşi motive stupide pentru a controla oamenii. Şi, de ce nu, pentru a-i obliga să se împrumute de la bănci, crezând că nu vor mai trebui să declare nimic, uitând însă că băncile sunt obligate să declare anumite sume sau tranzacţii. Mai nou, nici dacă ai banii băgaţi prin Elveţia nu mai eşti în siguranţă, statul american primind din partea uneia din băncile elveţiene de renume o listă cu 40.000-50.000 de depunători americani, cică într-un efort de a combate evazionismul. Dacă nu mă înşel e vorba despre UBS. 

Şi vă mai întrebaţi dacă sunteţi controlaţi sau nu!!!

Niciun comentariu: