SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 23 decembrie 2009

ultima însemnare pentru anul 2009

Nu am mai scris nimic de ceva vreme. Sunt prins într-un proiect pe care trebuie sa îl termin cât mai repede cu putinţă.

Având în vedere că se apropie sărbători pentru mare parte din lume, vă urez tuturor celor care citiţi acest blog, celor care intraţi acidental aici, celor care nu aţi intrat încă (şi care o veţi face sau nu), precum şi celor care nu vor şti niciodată de existenţa acestui blog: SĂRBĂTORI FERICITE!(e adevărat că e mai mult creştină urarea aceasta) Indiferent de religia sau credinţa voastră. Să vă bucuraţi, să vă iubiţi, să vă iertaţi, să vă umpleţi sufletele de linişte şi pace. Dar sa nu uitaţi şi să mâncaţi bucatele alese pe care fie vi le-aţi pregătit singuri, fie le-aţi luat de-a gata de prin magazine sau de pe la tarabe. Să nu uitaţi să vă delectaţi cu un păhărel, două, sau câte doriţi, doar să fie totul în limitele bunului simţ. Cei care credeţi, nu uitaţi să vă rugaţi, chiar dacă o faceţi, de cele mai multe ori, în anumite împrejurări şi cu anumite scopuri. Celor care nu cred, deşi mă îndoiesc că sunt prea mulţi care nu cred în nimic, chiar nu ştiu ce să le urez mai mult de un An Nou fericit!

Bucuraţi-vă de zăpadă, câtă mai este, de aerul oarecum mai curat pe care îl respiraţi. Cei care pleacă din infernul numit Bucureşti, mai ales în zonele muntoase, bucuraţi-vă de aerul curat de munte. (Poate ne aduceţi şi nouă un sac cu aer curat :)) Bucuraţi-vă de zilele libere, pentru a vă petrece cât mai mult timp cu familiile voastre, cu neamurile şi rudele voastre, cu prietenii voştri, şi cu cine mai doriţi. Nu uitaţi că cei care vă iubesc îşi doresc să stea cât mai mult timp cu voi. Bucuraţi-vă de tot ce aveţi şi, mai ales, de ceea ce nu aveţi. E posibil ca multe dintre lucrurile pe care un le aveţi nici să nu vă trebuiască. 

Dar nu uitaţi să daţi şi celor amărâţi şi care nu au posibilitatea de a avea o bucăţică de ceva, un strop de ceva. Vorbesc de cei cu adevărat săraci, nu de cei care nu preferă să cerşească în loc să muncească. 

Duceţi-vă pe la mormintele familiilor voastre şi vărsaţi, măcar, un strop de băutură şi pentru gâtlejurile celor dispăruţi dintre noi.

Cu alte cuvinte, faceţi tot ce ştiţi că se face în această perioadă.

Eu vă urez, din nou, SĂRBĂTORI FERICITE, şi un călduros LA MULŢI ANI!!! Chiar dacă unii îl vor sărbători mult mai încolo.

Să ne citim cu bine şi în anul care urmează.

LA MULŢI ANI!!!

2 comentarii:

CORA spunea...

Sarbatori luminoase si aromate iti doresc! La multi ani!

razvratitul spunea...

multumesc, Cora, la fel si tie!