SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 15 aprilie 2009

concertul AC/DC de la Bucharest Rock Arena

Mult speratul concert al australienilor de la AC/DC care se dorea să aibă loc în cadrul Bucharest Rock Arena, nu mai are loc... dintr-un motiv foarte simplu: nici măcar nu se încheiase vreun contract pentru aşa ceva.
Iată ce se scrie pe site-ul Realitatea: "Organizatorii, un grup de oameni de afaceri din Israel au anunţat că festivalul va fi amânat, iar AC/DC, anunţată cu surle şi trâmbiţe nu va mai concerta la Bucureşti. Potrivit agenţiei One Event care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, întreg evenimentul nu mai are şanse să se întâmple. Asta după ce bilete au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele.
Cristian Busuioc, manager One Event a declarat: "Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool.""
Mulţi au fost cei care au sperat să îi vadă pe cei de la AC/DC în România, dar s-ar putea ca acest lucru să nu se mai întâmple.
Iarăşi lăcomia nejustificată a adus o pată de imagine pe faţa României şi din păcate nu au fost românii de vină. Poate că am putea să îi catalogăm pe aceşti evrei ca fiind anti-români.

Niciun comentariu: