SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 25 februarie 2010

din ciudăţeniile lumii

Ce nu face comerciantul pentru a atrage cât mai mulţi clienţi? Se ştie că aproape toate sărbătorile au fost transformate de comercianţi în motive de oferit cadouri femeilor doar pentru simplul motiv că bărbaţii cheltuiesc mai mult pentru femei decât cheltuiesc femeile pentru bărbaţi. Nu că m-ar interesa primirea de cadouri, chiar detest lucrul ăsta, dar prea ţi se bagă în faţă toată tevatura asta comercială.

Mai nou, adică acum câteva minute, am citit o ştire pe cât de ciudată pe atât de tembelă: liniile aeriene japoneze vor aloca câte o toaletă din fiecare avion doar pentru folosinţa femeilor. Motivul principal: ideea a părut atractivă pentru 90% dintre femeile chestionate. Acestea au mai declarat că bărbaţii lasă uneori scaunele ridicate... Aşa şi? E chiar atât de greu să îl coboare??? Plângerea asta am auzit-o de când mă ştiu, ceea ce denotă că lenea femeilor de a-şi coborî scaunul nu e de azi de mâine, ci o problemă încetăţenită. 

Sincer, şi eu mi-aş dori ca să existe toalete doar pentru bărbaţi, pentru că "ideea este atractivă" iar marea majoritatea a femeilor lasă capacul de la toaletă coborât. Dacă mă poate contrazice cineva, rog să o facă!

Dar o asemenea iniţiativă ar fi văzută ca un lucru discriminator de către asociaţiile de femei şi de trâmbiţaşii/ele misandrişti-ste. Cum apare ceva exclusiv pentru bărbaţi, apar şi acuzaţiile de discriminare din partea acestor personaje cu creier minuscul. Aşa că lucrurile exclusive bărbaţilor (localuri, spectacole, etc.) sunt din ce în ce mai rare.

Doar că cei care fac toaletele nici măcar puţin mai mari nu le fac, sau măcar cu un decupaj în faţă pentru ca şi bărbatul să se poată simţi confortabil când se aşează pentru a-şi face nevoile, darmite să mai facă asemenea chestionare "interesante" din care să tragă asemenea concluzii "inteligente".

Niciun comentariu: