SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 24 februarie 2010

ruşii nu cad în cursa murdară a izdraelienilor

De când Iranul a refuzat propunerile ruşinoase ale Izdraelului şi ale unor ţări vestice, prima încearcă încearcă impunerea unor măsuri paralizante asupra Iranului, îndemnând fără ruşine la adoptarea unui embargou imediat asupra sectorului energetic al Iranului chiar şi fără aprobarea Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1151487.html Au cerut într-una, de asemenea, adoptarea de măsuri paralizante faţă de Iran. Şi totul bazat pe presupunerea că această ţară ar dori să îşi construiască arme nucleare. Şi chiar dacă ar dori, nu văd cine ar da dreptul unor ipocriţi precum izdraelienii (care stau cu cururile pe sute de bombe atomice care nu sunt supuse niciunui control şi niciunei declaraţii) şi altor naţiuni înarmate cu arme nucleare să impună unor ţări precum Iranul sau Corea de Nord să nu îşi construiască astfel de arme. Însă cunoaştem marele motiv pentru care doresc să facă acest lucru: nealinierea şefilor acestor ţări la politicile economice ale marilor bancheri ai lumii. Nealinierea lor la asuprirea prorpiului popor. Şi la multe pe care le simţim chiar pe pielea noastră.

Însă chinezii nu sunt de acord cu impunerea de sancţiuni. Iar recent, nici ruşii nu sunt de acord cu impunerea de măsuri paralizante. Ruşii au fost de acord iniţial cu impunerea unor măsuri pentru a-l convinge pe Ahmedinejad să îşi trimită uraniul în afara graniţelor. Bineînţeles că aceeaşi Clintoană a dat drumul la meliţă cu tupeu, invocând întreaga lume, deşi ea vorbeşte doar în numele propriu (cadă o face) şi al celor care o plătesc să pălăvrăgească atât de mult şi de aiurea, şi să acuze Iranul fără nicio dovadă de înarmare şi de rea-voinţă. Acuzaţii pe care îl putem arunca foarte uşor în spatele familiei ei şi al multor altele... Şi a cerut adoptarea unor noi măsuri, mai dure, încercând astfel să îngenuncheze o naţiune liberă şi stăpână pe propriul destin. Uitaţi-vă ce au făcut în Irak. Uitaţi-vă, mai aproape, în România. Uitaţi-vă în toate ţările în care şi-au întins ramificaţiile lor bolnave.

Dar bineîneţeles că ruşii nu au căzut în plasa întinsă de evrei şi de susţinătorii americani şi vestici plătiţi de ei şi au declarat printr-un oficial din cadrul ministerului de externe că nu vor susţine măsurile paralizante asupra Iranului. Ceea ce face ca raportul să fie de cam 2-2, dacă nu mai mult în favoarea Rusiei şi Chinei http://www.haaretz.com/hasen/spages/1151984.html, http://english.aljazeera.net/news/europe/2010/02/2010224161242654567.html

Recent, Japonia s-a oferit să îmbogăţească ei uraniul iranian, după ce ofertele Rusiei şi ale Franţei au fost declinate. 

Niciun comentariu: