SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 12 februarie 2010

noi dovezi ale minciunilor

În această însemnare (http://razvratit.blogspot.com/2010/02/listuta.html) spuneam despre cei 10 baptişti plecaţ la furtişag de copii haitieni care au fost închişi sub acuzaţia de răpire de copii http://www.washingtontimes.com/news/2010/feb/06/no-early-release-us-missionaries-haiti/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_world-news. Tot acolo apare următoarea frază: "The Baptist group, most of whose members are from two Idaho churches, insisted they were rescuing abandoned children and orphans after the Jan. 12 quake." Pe pagina următoare apare informaţia că de fapt 22 din cei 33 de copii aveu părinţi, care CICĂ, i-ar fi dat de bună voie baptiştilor pentru că aceştia ar fi promis copiilor o viaţă mai bună. Însă mai departe aflăm că povestea lor nu coincide cu cea a liderei grupului, o oarecare silsby: "Their stories contradicted Silsby's account that the children came from collapsed orphanages or were handed over by distant relatives." povestea lor se contrazice cu cea a lui silsby în care ea afirmă că acei copii provin din orfelinate dărâmate sau au fost înmânaţi ei de câătre rude îndepărtate...

Acum, tot în acest articol aflăm că musiu clinton a fost în vizită la preşedintele haitian. Se ştie din multe alte întâmplări că imediat ce unul dintre clintoni se întâlneşte cu vreun şef de stat, problema în cauză este rezolvată. Ca atare, judecătorul care se ocupă de caz doreşte să îi elibereze pe cei 10 baptişti, declarând la rândul lui că a ascultat declaraţiile părinţilor care şi-au dat de bună voie copii baptiştilor, care cred că aceştia îi vor educa şi vor avea grijă de ei. http://www.washingtontimes.com/news/2010/feb/12/judge-wants-10-americans-to-be-released/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_world-news. Această declaraţie dărâmă orice limită de bună-credinţă şi de bun-simţ. Trebuie să fi un idiot tembel şi cretin să faci asemenea afirmaţii. Oamenii care trec prin ceea ce au trecut haitienii şi care au rămas doar cu zdrenţele de pe ei şi cu neamurile din jur, nu s-ar despărţi nici morţi de aceştia din urmă... Cu atât mai puţin sub premisa că odraslele lor vor trăi mai bine în americaca. Cu atât mai puţin de nişte persoane care vor să facă un orfelinat nu în sua ci în republica dominicană... 

Mai departe mincinoasa declară a doua zi că acei copii proveneau din orfelinate sau de la rude îndepărtate şi recunoaşte că doar copiii care nu au părinţi în viaţă sau neamuri/rude care să aibă grijă de ei pot fi încredinţaţi spre adopţie. Dar cu toate acestea, 22 de copii au părinţi în viaţă, care CICĂ, ar fi dat copiii de bună voie "miloşilor" baptişti.

Legat de orfelinat, aflăm că silsby a dorit să facă un orfelinat în republica dominicană, aşa, de capul ei şi de florile mărului, şi că după cutremurul din haiti a accelerat treaba şi şi-a recrutat misionarii. apoi tot ea declară associated press-ului că era interesată doar în "salvarea copiilor care suferă"... După ce a fost arestată a recunoscut că nu avea toate hârtiile necesare pentru a lua copiii din ţară. Şi mai departe aflăm că fusese avertizată de un diplomat dominican că fără acele hârtii ar ptuea fi arestată. (Dar cine se pune cu o femeie americacană, care mai e şi baptistă pe deasupra, care doreşte numai binele tuturor din jurul ei şi mai ales al copiilor?...)

Niciun comentariu: