SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 16 martie 2010

lumea în câteva ştiri (9)

- Ca o continuare a celor arătate în ştirile anterioare, Curtea de Conturi declară că cele 11 miliarde de lei din FND au fost folosite la acoperirea deficitelor din Trezorerie. Citiţi declaraţiile lui Boc cel Mic, precum şi pe cele ale Curţii de Conturi pe http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7024640-curtea-conturi-cei-11-miliarde-lei-din-privatizari-fost-folositi-pentru-acoperirea-deficitelor-din-trezorerie-nereguli-cazul-investitiilor-facute-bani-din-fondul-national-dezvoltare.htm?cfnl=.

- Dorinţele iredentiste şi separaţioniste ale ungurilor continuă, accentuate de sărbătorirea (tembelă, spun eu) a zilei de 15 martie de către maghiarii şi cei trecuţi mai mult cu forţa în rândurile maghiarilor din România. Însă ei uită, sau se fac că uită, care este legea fundamentală a României şi ce cuprinde ea. Pretenţiile lor sunt la fel de reale şi pline de fond ca şi gaura din cratiţa bunicii... http://www.gandul.info/news/radicalii-maghiari-someaza-parlamentul-sa-acorde-autonomie-tinutului-secuiesc-5741722

- Mai nou, blonda din Guvern a decis că are nevoie de "operaţii estetice" ale imaginii sale, pe care le poate realiza doar prin aducerea în faţa judecătorilor a celor care îi şifonează moaca... pardon, imaginea... Vorba cuiva care a scris un comentariu la ştirea apărută la http://www.mediafax.ro/politic/udrea-isi-argumenteaza-cu-un-citat-din-goebbels-actiunea-in-instanta-impotriva-olgutei-vasilescu-5744830/: de ce să îi mai dea în judecată? să se promulge o lege prin care oricine aduce vreo ofensă "imaginii nepătate" a madamei să fie arestat pe loc şi să facă vreo câţiva ani grei de temniţă... Madama vrea... nici mai mult, nici mai puţin... o "revigorare" (mă întreb la ce fel de revigorare se gândea ea când a zis cuvântul) a presei... De fapt trebuie citit "o cenzură cât mai mare a tuturor canalelor media, astfel încât să ştiu că făţuca mea de jună primă nu va mai fi terfelită prin mocirla cuvintelor ca-lom-ni-a-toa-re ale ălora de îşi zic jurnalişti, blogeri sau mai ştiu eu cum îşi zic...". Auzi, tanti, întrebare de 1 punct pentru lume şi de 1.000.000 de puncte pentru tine (deşi, cu siguranţă, că ţi-a fost şoptit şi răspunsul ăsta deja): la ce echipă a jucat, joacă, sau va juca Gobbels?

- O ştire care are menirea de a ne demonstra cam ce fac alte "tanti" (la fel de blonde în gândire ca a noastră) de pe alte meleaguri atunci când nu dau cu aspiratorul, nu spală vasele, nu învârt cu lingura într-o oală pretinzând că fac mâncare sau nu urlă la vreun puradel (neapărat de sex masculin) că urlă prea mult şi are "migreneeeee": se plâng că rata condamnărilor în cazurile de viol este prea mică... http://www.guardian.co.uk/society/2010/mar/15/stern-review-rape-less-focus-convictions ... iar din cauza asta femeile care sunt violate nu mai vin să raporteze că au fost violate... Este mai puţin important că multe din aceste reclamaţii sunt false, că e posibil ca fenomenul să se fi diminuat, nu, motivul pentru care raportările de viol au scăzut este că numărul condamnărilor în aceste procese este prea mic. Trebuie cresct sub orice formă... Să o parafrazăm pe blonda noastră (de fapt nu pe ea, ci pe Gobbels) şi să spunem că dacă spui o minciună de 1 milion de ori devine adevăr!

Niciun comentariu: