SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 17 martie 2010

marea dezamăgire

Abia am aşteptat să vină sfârşitul de săptămână (cel care a trecut) şi să înceapă noul campionat de Formula 1.
Dar, din păcate, dezamăgirea a fost mare. Nu neapărat de faptul că Vettel a pierdut cursa din cauza unei bujii cât mai ales din pricina faptului că deşi au fost făcute petiţii pese petiţii, s-au scris, poate, sute de e-mail-uri către TVR, s-au tocit mii de degete pe forumuri şi bloguri şi au curs ceva râuleţe de cerneală, TVR continuă să îşi bată joc de români. 
Cum? Simplu! Prin păstrarea celor doi idioţi pe posturile de comentatori, Alexandrescu şi Bonifaciu. Oameni care îşi demonstrează nepăsarea faţă de fanii Formulei 1 prin indiferenţa şi nepăsarea cu care se prefac a comenta o cursă. Nu se uită pe ecrane, intră ca tembelii peste transmisiunile radio dintre standuri şi piloţi şi multe altele. 
Dar partea cea mai gravă este că NOI plătim convorbirea telefonică din România şi Alexandrescu; probabil datorită faptului că acesta din urmă nu ştie să folosească un calculator, sau poate că pentru TVR e prea scump un laptop de câteva sute de dolari. 
Este inadmisibil ce se întâmplă! 

Niciun comentariu: