SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 22 septembrie 2009

alte presiuni asupra guvernantilor

Un articol scurt apărut pe http://www.corporatenews.ro/articol/Retail/31395/Marii-retaileri-santajeaza-Romania.html precizează că marii retaileri (Carrefour, binecunoscut pentru interesul faţă de oameni, şi Auchan) ameninţă cu tot felul de măsuri aşa-zise anti-economie românească, prin renunţarea la producătorii români (ceea ce pretind ei că va duce la căderea economiei), prin concedieri şi cine mai ştie ce alte "manevre". 

Se ştie foarte bine ce vinde Carrefour-ul, când vine vorba de "marfă proaspătă". Iar faptul că renunţă la producătorii români nu ar trebui să fie o problemă atât de mare pentru aceştia dacă ne gândim la supra-taxele pe care le impun aceste lanţuri de magazine. Referitor la concedieri: foarte bine! Şi pe cine or să angajeze? Vor aduce franţuji să ne vândă în magazine? Sau marocani? 

Hahahahahahahaha!!!

Niciun comentariu: