SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 29 septembrie 2009

cum ne-au vândut ţara

Recent intrai pe un blog unde citi mai multe răspunsuri legate de aşa-zisul holocaust. Iar într-unul dintre ele se tot făcea referire la OUG 31/2002. Aşa că, fiind curios din fire, am căutat pe internet să văd ce e cu această OUG 31/2002. Şi spre surprinderea mea am citit la Capitolul II, art. 6 - "Contestarea sau negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi." Adică, cu alte cuvinte, ne-am vândut libertatea de a ne exprima părerea faţă de unul dintre cele mai cotroversate subiecte ale epocii de după războiul 2 mondial. Adică trebuie să credem şi să nu contestăm că holocaustul a avut loc. Nici măcar nu avem voie să verificăm autenticitatea, pentru că aceasta a fost instituită prin lege. 

Făcând acum legătura cu ceea ce a apărut nu demult într-un ziar important din israel, cum că romania este a lor, si ceea ce am citit aici despre evrei http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2009/06/dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii.pdf, si uitându-mă la cine a semant acea ordonanta de urgenta:  PRIM-MINISTRU  ADRIAN NĂSTASE  Contrasemnează: Ministrul justiţiei,  Rodica Mihaela Stănoiu, Ministrul culturii şi cultelor, Răzvan Theodorescu, Ministru de interne, Ioan Rus, nu m-ar mira in curând să ne fie impuse prin lege recunoasterea aterizării americanilor pe lună, sau existenţa unui dumnezeu, sau circumciderea doar a bărbaţilor pe nu ştiu ce motive tâmpite scoase de evrei. 

Consider această ordonanţă o încălcare gravă a dreptului la libera exprimare a cetăţenilor. 

Folosindu-mă de punctul (2) al articolului 8, din acelasi capitol, în care se spune că: "Nu constituie contravenţie fapta prevăzută la alin. (1) lit. a) sau b), dacă este săvârşită în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei." voi prezenta celor interesaţi două linkuri pentru cercetare.

http://video.google.com/videoplay?docid=-9018244396551481095&hl=ro#

http://video.google.com/videoplay?docid=-6194561819065306389&hl=ro#

Niciun comentariu: