SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 25 septembrie 2009

cum să ne protejăm de gripă fără să facem vaccin?

Un articol bine structurat aflat aici ne spune cum: prin aducerea vitaminei D la nivele normale şi prin adăugarea unor nutrienţi care ar creşte imunitatea, cum ar fi vitamina C, zincul şi uleiurile omega-3. Vreţi să aflaţi mai multe, citiţi articolul. Nu vă descurcaţi în engleză, spuneţi-mi şi îl voi traduce pentru dvs.

M-am interesat rapid cam ce alimente conţin vitamina D şi am găsit: "galbenusul de ou si in uleiul de peste", "lactate si peste", "germenul grâului, în uleiurile vegetale, în numeroase vegetale proaspete. De asemenea, în laptele integral, în unt, în gălbenușul de ou, în ficatul peștilor (ulei de ficat de morun), în peștii grași (heringi, sardele ș.a.), în polen" şi "drojdii şi ciuperci". Este posibil să mai fie şi alte alimente care să conţină această vitamină. Dar sunt împotriva suplimentelor de la farmacii. Cine ştie ce mai bagă pe lângă, să dea gust bun;).

Niciun comentariu: