Un articol bine structurat aflat aici ne spune cum: prin aducerea vitaminei D la nivele normale şi prin adăugarea unor nutrienţi care ar creşte imunitatea, cum ar fi vitamina C, zincul şi uleiurile omega-3. Vreţi să aflaţi mai multe, citiţi articolul. Nu vă descurcaţi în engleză, spuneţi-mi şi îl voi traduce pentru dvs.
M-am interesat rapid cam ce alimente conţin vitamina D şi am găsit: "galbenusul de ou si in uleiul de peste", "lactate si peste", "germenul grâului, în uleiurile vegetale, în numeroase vegetale proaspete. De asemenea, în laptele integral, în unt, în gălbenușul de ou, în ficatul peștilor (ulei de ficat de morun), în peștii grași (heringi, sardele ș.a.), în polen" şi "drojdii şi ciuperci". Este posibil să mai fie şi alte alimente care să conţină această vitamină. Dar sunt împotriva suplimentelor de la farmacii. Cine ştie ce mai bagă pe lângă, să dea gust bun;).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu