SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

sâmbătă, 19 septembrie 2009

imunitate în faţa legii

Asta li s-a oferit celor care se ocupă de administrarea vaccinurilor. 

"Mai mult, ca urmare a legislatiei federale adoptate de Congres in 2001, o autorizatie pentru uz de urgenta permite companiilor farmaceutice, oficialitatilor din sistemul de sanatate si oricui care se ocupa de administrarea vaccinurilor experimentale, ca in timpul unei stari de urgenta, sa fie protejat legal in cazul in care populatia sufera leziuni in urma vaccinarii. Secretarul Serviciilor Umane si de Sanatate, Kathleen Sebelius, a garantat fabricantilor de vaccinuri imunitate totala in fata legii, impotriva oricaror plingeri in instanta care ar putea rezulta in urma vaccinarii. Unele state vor sa impuna vaccinarea obligatoriu prin lege. "

Articolul complet pe http://www.razbointrucuvant.ro/2009/08/09/studiu-stiintific-asupra-periculozitatii-vaccinului-gripei-porcine/

Deci, dacă Vasilică sau Marghioala moare în timpul sau în urma vaccinării, cei care i-au vaccinat vor putea să trăiască bine merci printre noi şi, mai mult, să îşi continue activitatea de ucidere cu acte în regulă, fără teama de a fi traşi la răspundere. Şi toate acestea pentru ca unii să facă burta mare în timp ce alţii se chinuie să trăiască din cauza acţiunilor celor dinainte. 

A venit vremea să alegeţi, vreţi să rămâneţi liberi sau vreţi să deveniţi sclavii noi Ordini Mondiale?

Niciun comentariu: