SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 25 septembrie 2009

Masca lasă să se întrevadă adevărul pentru cei ce au ochi să vadă şi urechi să audă

Un articol, în engleză, interesant scris de Kevin D. Annett, referitor la efectele vaccinurilor contra aşa-zisei "gripe porcine mortale": "The Mask Slips, for Those with Eyes to See: Preparing for the Real Pandemic" alături de altele pe aceeaşi temă.

Trecând peste cuvintele de laudă la adresa autorului am să fac şi traducerea materialului pentru cei care nu cunosc limba engleză. Cei care o ştiu şi doresc să citească materialul în limba originală  pot face aceasta accesând linkul de mai sus.

Sătămâna trecută, mulţi dintre aborigenii din îndepărtatul oraş de pe coasta vestică Ahousaht au fost inoculaţi cu vaccinul Tamiflu. astăzi, peste o sută dintre ei se simt rău, iar starea se generalizează.

În aceeaşi săptămână, saci pentru cadavre au fost trimise către rezervări îndepărtate similare din Manitoba de nord care, de asemenea, au primit vaccinul Tamiflu.

După cum se vede, se pare că vaccinările contra gripei sunt cele care cauzează o stare de rău care este îndreptată în mod deliberat către populaţiile aborigene de pe tot cuprinsul Canadei, iar această stare de rău va fi fatală: un fapt recunoscut de către guvernul canadian prin trimiterea lor "de rutină" a sacilor pentru cadavre către aceste sate de indieni.

Înainte de a vă exprima şocul şi dezaprobarea faţă de faptul că există oameni care sunt vizaţi şi ucişi pe motive rasiale, amintiţi-vă că uciderea indienilor cu vaccinuri nu este ceva nou şi anormal în Canada. într-adevăr, acesta este modul în care noi, europenii, "am câştigat" pământul lor şi este unul dintre modurile în care îl păstrăm în posesia noastră.

În 1862, misionarii bisericii anglicane reverenzii John Sheepshanks şi Robert Brown au inoculat indieni Salish din interiorul British Columbiei cu virus viu de variolă, care a curăţat comuintăţi întregi de nativi doar într-o săptămână, exact înaintea colonizării acestui pământ de către prospectorii de aur asociaţi cu aceşti misionari şi oficialii guvernamentali.

În 1909, doctorul Peter Bryce din departamentul relaţiilor cu indienii din Ottawa a pretins că bisericile catolice şi protestantă expuneau deliberat copii indieni la variolă şi tuberculoză aflaţi la şcolile lor particulare şi apoi îi lăsau să moară netrataţi. mii de copii au murit ca rezultat al acestui fapt. (Globe and Mail, 24 aprilie, 2007)


În 1932, poliţia din British Columbia încearcă să depună plângere împotriva misionarilor care au trimis copiii "încărcaţi" cu variolă înapoi în familiile lor, de-a lungul râului Fraser aproape de Mission, B.C. Poliţia royală călare canadiană a intervenit şi a protejat biserica, chiar dacă sate întregi au fost şterse de faţa pământului ca rezultat al acţiunilor bisericii.

În 1969, copiii indieni care au scăpat din spitalul Nanimo Indian din Vancouver Island au descris faptul că au fost inoculaţi cu vaccinuri care au dus la moartea multora dintre ei "cu trupurile umflate şi pline complet de cruste", pentru a cita pe unul dintre supravieţuitori.

Cunoscând aceste fapte trecute, nu surprinde să aflăm că indienii din rezervaţiile canadiene izolate încep să se simtă rău şi să moară în masă din cauza unor îmbolnăviri bruşte, după ce au primit vaccinurile. La urma urmelor, încă există o lege în Canada, aflată sub Pactul Indian al apartheid-ului, care spune că niciun indian dintr-o rezervaţie nu poate refuza tratamentul medical sau experimentările. Aşa că nu prea avem de ce să ne mirăm că aceste rezervaţii sunt locurile vizate prima dată în care să se producă injectările cu vaccinuri netestate, nesigure şi cu potenţial letal.

Fiind o rasă de subiecţi fără voie pentru teste, indienii din Canada sunt o "giruetă" pentru ceea ce va cădea asupra noastră, şi asta foarte curând. Pentru că exact acele tehnici şi arme pentru genocid perfecţionate pe spinarea aborigenilor sunt acum lansate asupra mulţimii de canadieni.

Sub legea Bill C-6, care este pe cale de a trece de a treia prezentare în parlament şi de a deveni lege, niciunui canadian nu i se va permite să refuze inocularea contra gripei porcine, în ciuda faptului că este relativ benignă şi uşoară, şi că a ucis doar persoane care aveau sistemul imunitar deja compromis. Într-adevăr, este uimitor că asemenea legi dictatoriale şi de constrângere sunt folosite pentru a se lupta cu ceea ce şeful Agenţiei Sănătăţii Publice din Canada a numit o "uşoară gripă de sezon".

Este evident că alt plan este în desfăşurare; însă timpul pentru determinarea şi combaterea acelui plan aproape că a expirat. Luna următoare, inocularea forţată sau închisoarea celor care refuză aceasstă vaccinare poate deveni realitate pe cuprinsul Canadei. Şi cu ce scop? În mod clar, nu pentru sănătatea publică, având în vedere starea de rău şi moartea cauzate de precedentele vaccinuri contra gripei porcine.

Cred că adevarata pandemie este pe cale să fie dezlănţuită tocmai prin acele vaccinuri care sunt impuse de către guverne şi giganţii farmaceutici precum Novertis şi Glaxo Smith Kline. vaccinurile vor fi cauza pandemiei, nu tratamentul. Bineînţeles, cei aflaţi la putere pot dezminţi acestea prin simplul act de a fi primii oameni care fac vaccinul contra gripei porcine: un eveniment aproape la fel de probabil să se întâmple ca şi faptul că aceste companii vor renunţa la profiturile de multe milioane de dolari pe care le vor culege din vaccinarea în masă.

Într-adevăr este ironic faptul că, foarte curând, mulţi canadieni "albi" s-ar putea să sufere aceeaşi soartă pe care indienii aborigeni o au de secole. Probabil că este o potrivire. Pentru că dacă într-adevăr noi suntem cei ţintiţi pentru exterminare, sau cel puţin pentru legea marţială şi dictatură, avem în sfârşit şansa de a ne lepăda de complicitatea în genocidul asupra altor oameni (holocaust, n.t.), şi de a trece de partea corectă a umanităţii - pur şi simplu prin lupta contra sistemului care cauzează uciderea în masă."

De ce am făcut această traducere? Pentru că, totuşi, consider că sunt mulţi care nu cunosc limba dar vor să fie informaţi. Pentru a ajuta la înţelegerea motivului pentru care se tot presează pe impunerea cu forţa a vaccinării. Pentru că e mai bine, aşa cum scrie în alte articole de pe acelaşi site, să rămâi sănătos şi fără slujbă decât muribund şi cu slujbă. Pentru că acest virus inventat în laboratoare este o altă născocire pentru a creşte BANII unora pe seama altora. Pentru că poate fi unul dintre primii paşi spre acea NOUĂ ORDINE MONDIALĂ. 

Tot ce şine de supraveghere, urmărire, verificare, "pentru siguranţa, binele, etc. dumneavoastră" înseamnă o încălcare a dreptului la intimitate a omului. Fie el bărbat sau femeie. O încălcare a dreptului de liberă exprimare a omului. O încălcare a dreptului de a fi liber, "no matter what" a omului. Dreptul de a alege ce să faci, când să faci, cum să faci, unde să faci. Totul, bineînţeles, nu în detruimentul libertăţii celor din jur. Dreptul de a alege în ce să crezi, cu ce echipă să ţii, cu ce partid să votezi, cu haine să te îmbraci şi cum să pui picioarele când păşeşti... 

DREPTUL LA LIBERTATE!!!!

Niciun comentariu: