SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 30 septembrie 2009

puterea maselor

Urmare a declaraţiilor pline de nesimţire şi rea-voinţă ale ministrului sănătăţii, oamenii s-au pus în mişcare şi ieri am auzit că vaccinarea nu mai este obligatorie. Fiecare copil va fi vaccinat doar cu acordul părinţilor. Bănuiesc că acelaşi lucru e valabil şi pentru adulţi, adică vaccinarea lor se va face doar cu acordul persoanei în cauză. 

Ţinând cont şi de ultimile ştiri, unele mai alarmante decât altele, conform cărora soldaţii de pe un vas de luptă american care au fost vaccinaţi contra gripei porcine sunt în carantină după ce comandantul navei şi un ofiţer superior al acestuia au murit imediat după vaccinare, iar ceilalţi 50 de oameni care au fost trimişi pe acel vas de pe alte vase pentru a rezolva problema se află şi ei în carantină, şi punând în ecuaţie şi faptul că vaccinul un a fost verificat, plus faptul că vaccinul nu a cauzat vindecare în trecut ci tocmai moartea celor care l-au făcut şi alte ştiri noi conform cărora te îmbolnăveşti tocmai din cauza vaccinului, care, cum este şi normal, îţi slăbeşte capacitatea de imunizare a corpului, sfătuiesc pe toată lumea SĂ NU SE VACCINEZE. 

Niciun comentariu: