SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

bravo sanitarilor noştri de frunte

Pe site-ul Război întru cuvânt am descoperit o ştire beton: "Ministerul Sănătăţii a trimis cereri pentru dozele de vaccin contra virusului H1N1 de care are nevoie urgentă către Novartis, Baxter, Pasteur şi GlaxoSmithKline, urmând ca acestea să răspundă pozitiv sau negativ în următoarele 24, 48 de ore, a declarat pentru NewsIn Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel. “Sperăm că ne vor da vaccinul, deocamdată nu pot spune ce şanse avem. Aştept răspunsul lor în 24-48 de ore”, a spus Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Vaccinurile, deşi sunt produse de diferite institute, au aceeaşi tulpină, deci şi aceleaşi efecte, iar efectele secundare sunt minore (durere la înţepătură, o uşoară mâncărime), a explicat acesta."

Nu cred că mai e nevoie să amintim cine sunt acele firme străine. Deci chiar dacă sunt făcute în România, deşi asta ştiam demult, vaccinurile tot la fel de "bune" sunt. Aşa că NU VĂ VACCINAŢI!!!

Niciun comentariu: