SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 11 noiembrie 2009

cum se decide soarta copiilor?

Ministrul sănătăţii a anunţat că va continua vaccinarea împotriva cancerului de col uterin dacă rezultatul unui sondaj va indica faptul că peste 50% dintre părinţi vor fi de acord cu aceasta. Pe site-ul Ministerului Sănătăţii nu apare niciun sondaj, nici măcar rezultatele acestui sondaj. Probabil că acest sondaj a fost făcut de cei de la HotNews, motiv pentru care şi apare ştirea la ei. trecând peste faptul că sondajul avea un puternic caracter partizan, în sensul că nu puteai bifa un răspuns care să indice faptul că nu îţi doreşti ca fetiţa să îţi fie vaccinată cu acest vaccin, sondajul respective nu garantează că toţi respondenţii sunt părinţi, că nu toţi sunt majori, că nu toţi părinţii au fetiţe cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani şi aşa mai departe. Este un sondaj ca majoritatea celorlalte, în care firma care îl execută ia o grămadă de bani pentru obţinerea unui răspuns favorabil scopului sondajului. 

Trecând peste mânăriile unora şi altora vă invit să citiţi ce spune Ministerul sănătăţii în pagina proprie despre acest "teribil" cancer. Voi prelua aici părţile cele mai importante. 

- Infecţia cu HPV este foarte frecventă, însă nu şi cancerul de col uterin. Se estimează că până la 50-80% (femei) se vor infecta cu HPV de-a lungul vieţii şi că până la 50% dintre aceste infecţii vor fi cu un tip oncogenic (cancerigen) de HPV. Oricum, în SUA, de exemplu, doar în jur de 13.000 (sau 7,7 la 100.000) de femei dezvoltă cancer de col uterin.

- Sistemele de apărare a(le) organismului elimină majoritatea infecţiilor cu HPV, fără vreun risc ca infecţia să evolueze spre cancer. Însă unele femei infectate cu HPV oncogenice ajung în situaţia de a avea o infecţie persistentă. La aceste femei există probabilitatea apariţiei leziunilor precanceroase progresive, de grad înalt. Dacă acestea nu sunt depistate la screening şi nu beneficiază de un tratament corect, există riscul apariţiei cancerului de col uterin. În prezent, nu se poate afirma care leziune va evolua spre cancer, însă toate leziunile suspecte sunt evaluate cu atenţie mai departe, prin examenul citologic, testarea ADN-HPV sau prin colposcopie. Leziunile precursoare sunt ulterior tratate.

- Majoritatea infecţiilor cu HPV (între 50-70%) sunt eliminate în mod natural de către sistemul imunitar al organismului, în câteva luni.

- În fiecare an se depistează peste 3000 de cazuri noi, iar numărul total de paciente (nou diagnosticate şi rămase în evidenţă din anul anterior) atinge cifra de 40.000 de femei (conform datelor de Centrului de Statistică Medicală Bucureşti). Indiferent de vârstă, orice femeie care are un partener sexual are risc de infectare cu virusul care provoacă infecţia cu HPV.

sursa: pagina oficială a Ministerului Sănătăţii, informaţii despre cancerul de col uterin. (http://www.ms.ro/fisiere/pagini_virtuale/402_1081_brosura%20intrebari%20si%20raspunsuri.pdf.)

Ce rezultă din aceste informaţii? Că numărul bolnavelor de cancer este enorm de mic în comparaţie cu marea masă iar vaccinarea pe acest criteriu nu este justificată. Că majoritatea cazurilor de infectare cu HPV se vindecă de la sine, recte, corpul uman are sistemele prin care poate elimina infecţia şi că doar cele care au un sistem imunitar deteriorat POT face cancerul de col uterin. Că doar femeile care au partener sexual (???) pot face acest cancer în urma infecţiei cu HPV. Deci cele de 12 - 14 ani, dacă sunt educate de către părinţi, nu televizor şi internet, nu văd cum ar putea să facă această infecţie. (Am mai auzit şi de cazuri în care persoane importante au anunţat că şi-au vaccinat nevestele împotriva acestui cancer. Să nu te pufnească râsul???) Am înţeles că prezervativul nu te protejează complet, pentru că este suficient un simplu contact cutanat în zona genitală ca să iei HPV-ul. Şi dacă dai noroc cu o persoană care are virusul nu se ia??? Pielea din zona genitală are altă componenţă???

Cine crede în balivernele că acea piele e mai sensibilă nu ştie nimic despre anatomie. La vremea lor, când au fost introduse pe piaţă, prezervativele erau bune pentru orice. (Mai nou, dacă nu ştiaţi, circumcizia masculină te apără de SIDA hahahahahahaha) Erau voci, ale unor persoane "extrem de cunoscătoare", bineînţeles, care susţineau că circumcizia bărbatului scapă femeia de cancer de col uterin. Mai degrabă ar fi fost circumcizia femeii care să o apere de cancer, lucru spus şi de unele cadre medicale cu experienţă vastă. (Nicio mutilare sexuală nu are vreun motiv medical în spate ci unul religios, sau mai degreabă spus, superstiţios)

Orice isterie creată de anumite persoane cu interese imense în acea direcţie provoacă, prin răspândacii de rigoare, o exacerbare a temerilor personale. Acesta este motivul pentru care sunt împinse în faţă tot felul de vaccinuri şi de practici mutilante. Acesta este motivul pentru care sunt băgate cu forţa pe gâtul oamenilor vaccinuri "miraculoase", care nu fac nimic bun, ci dimpotrivă, strică ce era bun îaninte, şi prin care marii şmecheri fac pungile groase. 

Puneţi mâinile pe cărţi şi citiţi şi băgaţi la cap. Nu vă lăsaţi în seama unor "specialişti". Educaţi-vă copiii să citească orice şi să înveţe cât mai mult în şcoală. Să înveţe orice se predă, mai ales că aceasta este vârsta la care se asimilează cele mai multe cunoştinţe şi cu cea mai mare viteză. Nu vă mai plângeţi că învaţă lucruri nefolositoare, pentru după cum vedeţi, vor ajunge ca voi şi îşi vor fi dorit să înveţe mai multă anatomie în şcoală. Sau chimie. Sau biologie. Sistemul american şcolar a distrus lumea şi o distruge în continuare. De exemplu, şcoala este foarte importantă pentru evrei, care nu se plâng că sunt prea multe materii în programa şcolară, probabil că exact invers. Un om educat este un om puternic. Un om cunoscător în multe domenii este un om care nu poate fi manipulat. Un om care posedă cunoaştere o posedă pe viaţă. Există şi site-uri cu cărţi gratuite, dar cele mai bune sunt cele din librării. Cu timpul veţi şti să cerneţi şi acele cărţi, pentru că nu chiar toate vă învaţă ceea ce trebuie, sau ce aveţi nevoie.

Fiţi deştepţi şi nu mai căscaţi gura la tembelizor. Nu mai citiţi toate ziarele de scandal care mint de îngheaţă apele. EDUCAŢI-VĂ!!!

Niciun comentariu: