SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 4 noiembrie 2009

de ce ne e teamă nu am scăpat

REPUBLICA CEHĂ VA ÎNCETA SĂ MAI FIE UN STAT SUVERAN de îndată ce tratatul va intra în vigoare, au fost cuvintele celui mai brav dintre europeni. Vaclav Klaus a semnat Tratatul de la Lisabona după ce Curtea Constituţională cehă a respins o plângere împotriva acestuia. Preşedenţia UE a anunţat că Tratatul va intra în vigoare de la 1 Decembrie (ziua României). Aşadar mai aveţi câteva zeci de zile în care mai puteţi face ceea ce poate face un om liber.

Putem spune, parafrazând cuvintele marelui OM că ROMÂNIA VA ÎNCETA SĂ MAI FIE UN STAT SUVERAN. Alături de noi, vor înceta să mai existe ca state şi celelate 26 de state păcălite să intre în această uniune. State care vor mai putea să iasă din această mizerabilă uniune după ce condiţiile unei asemenea sciziuni vor fi puse la punct de către minţile diabolice care au făcut acest pact cu şefii de state şi guverne şi după ce aceştia vor aproba cu toţii aceste "dispoziţii".

Numele celor care ne-au băgat în această groapă cu rahat nici nu mai merită scrise, ci merită chiar să fie scoase din istoria neamului, întru uitare totală şi definitivă. Statul român s-a dorit a fi un stat liber şi suveran, care şi-a plătit cu preţul sănătăţii cetăţenilor şi a unor dintre libertăţile lor independenţa faţă de restul lumii, iar prin asta înţelegem independenţa financiară. Iată că statul nostru s-a trezit din nou sclav la poarta Europei, înglodit în datorii făcute de "băieţii deştepţi" şi fără orice urmă de libertate. 

Cine poartă vina cea mai mare pentru această stare de lucruri? Mulţi veţi spune că politicienii, alţii că serviciile secrete. NU! Vina o purtăm noi toţi pentru că i-am lăsat pe cei menţionaţi înainte să facă ceea ce au făcut cu ţara noastră. E vina lor că ne-au îndesat cu forţa aici, dar vina mare ne aparţine, pentru micimea şi pentur laşitatea fiecăruia dintre noi. 

Probabil că lumea se îndreaptă cu paşi din ce în ce mai mari spre cine ştie ce schimbare importantă în 2012, dar schimbarea cea mai importantă pe care o văd eu e de a redeveni ceea ce am fost: OAMENI. Poate că mulţi îşi doresc să devină suflete, adică fiinţe imateriale, care să poată scăpa de aceste nimicuri pământeşti. Le doresc numai bine şi speranţe continue. Probabil că cei mai mulţi dintre noi ne dorim să scăpăm într-un fel sau altul de lumea asta avară, consumistă, într-un cuvânt: materialistă. Însă lumea se îndreaptă din ce în ce mai mult spre exact cele prezentate mai înainte. Se îndreaptă din ce în ce mai mult spre o lume efeminată. Se îndreaptă din ce în ce mai mult spre o populaţi de genul celor văzute prin Războaiele Stelei (după cum este traducerea corectă a filmului Star Wars). Probabil că în 50 de ani nu vor mai exista bărbaţi şi femei ci doar Scalvi bisexuaţi care vor munci pe rupte pentru binele tuturor (şefilor). Filmul 1984 începe să prindă contur din ce în ce mai bine, doar că va trebuit redenumit, măcar între noi, ca fiind 2009. Orwell a greşit cu 25 ani, se întâmplă oricui. Am avut norocul să mai trăim liberi un sfert de secol, dar acum ni s-a înfundat. Ieşirea din "joc" e la îndemâna noastră. Depinde de noi dacă vrem să rămânem sau nu.

Niciun comentariu: