SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 30 noiembrie 2009

minciuna are picioare scurte

Nu cu mult timp în urmă scriam despre minciunile trâmbiţate de evrei şi păpuşile acestora prin toată lumea, dar mai ales în locurile unde lumea nu are acces la informaţie, mutilarea penisului, sau în traducere para-ştiinţifică, circumcizia. Şi scriam despre minciunile pe care medicii din toată lumea le spuneau bărbaţilor din Africa. Despre cum circumcizia cică i-ar scăpa pe aceştia de riscul infestării cu aşa-zisul virus HIV, care cică ar duce la SIDA. Am mai scris şi despre modul cum se face această circumcizie, condiţiile barbare şi inumane în care se face. Am scris şi despre aspectul etic şi moral al campaniei lor comparativ cu campania dusă împotriva circumciderii femeilor, care tot o mutilare este. Mai ales atunci când persoana nu doreşte să facă aşa ceva. Şi mai scriam şi despre mutilarea voluntară, şi eventual obligatorie a pruncilor băieţi pe care o au în vedere comiţiile măcelarilor, pardon, medicilor, din SUA.

Acum mi-a fost dat să citesc un material cel puţin surprinzător, mai ales dacă ţii seama de această minciună: Numărul persoanelor din Izdrael infectate cu HIV a atins cota cea mai ridicată din toate timpurile. Iar spre sfârşitul articolului se prezintă, probabil ca edificatoare şi susţinătoare, datele unui "studiu", efectuat, bineînţeles, pe un eşantion reprezentativ, constituit din 500 de BĂRBAŢI. Probabil că în Izdrael doar bărbaţii se infectează cu HIV, femeile nu, or avea vreo protecţie divină... Sau, a, da, corect, la ei nu se taie (de jur) împrejur decât bărbaţii... 

Păi cum băi Iţic, băi Şmuel, băi Şalom? Nu turuiaţi voi pe la negricioşi că dacă îşi taie prepuţul şi vi-l dau vouă scapă de HIV? Cum naiba se face că începeţi să vă infectaţi din ce în ce mai tare, tocmai voi ăia care vă torturaţi pruncii invocând superstiţii tembele? Păi parcă tot voi veneaţi cu cifre care arătau reducerea cazurilor de infectare cu HIV la africanii mutilaţi cu nu mai ştiu câte zeci de procente... Cum dracu se face că tocmai pe voi v-a pocnit infestarea, când vorba 'ceea, ar fi trebuit să fiţi feriţi de ea? 

Să nu care cumva să veniţi şi cu vreun studiu în care v-a crescut cifra de sărmane femei bolnave de cancer de colon, că de data asta nu vă mai cred. Merge odată, merge de două ori, merge de nouă ori, da' a treia oară nu mai merge...

Niciun comentariu: