SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 25 noiembrie 2009

cine sfătuieşte pe oamenii politici în ale economiei...

Ştirea a apărut deja pe mai multe site-uri şi poate şi bloguri, dar nu pot să mă abţin să nu o public şi eu. 

Theodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu s-au întâlnit cu marele bogătaş al României, nimeni altul decât Riciu. A, pardon, Patriciu. Ăla care a făcut manevra cu Rompetrolul (şi cine ştie ce alte manevre...). S-au întâlnit la sediul fundaţiei lui Patriciu, cea care dă bani copiilor dotaţi dar fără mălai. 

Cei de la Academia Caţavencu se mulţumesc doar să comenteze ambianţa (Bentley-ul lui Riciu surprins în poză, primirea făcută de însuşi marele "om de afaceri") şi să speculeze pe marginea mobilului întâlnirii, însă cei de la HotNews spun că l-au contactat pe Meleşcanu (care este şi vicepreşedinte al PNL-ului) şi că acesta a recunoscut că "a discutat masuri si strategii economice care ar urma sa fie aplicate in viitorul Guvern al Romaniei". Nici mai mult, nici mai puţin. 

Şi tot HotNews anunţă că alt mare politician al ţării noastre, SOV (Sorin Ovidiu Vântu, pentru cei care nu cunosc prescurtarea) s-a întâlnit la rândul său cu marele petrolist român. Cică pentru a discuta oportunităţi de afaceri...

Probabil că cei de la sectorul 5, în frunte cu preşedintele PSD-ului, îl vor invita la o cină de taină pe alt mare "om de afaceri" al României, Gigi Becali. (S-ar putea să se gândeacă să repună pe picioare agricultura, dar mai ales oieritul României, şi au nevoie de un sfat de "specialist").

Votaţi, români, votaţi cu cei care "vă vor binele".

Niciun comentariu: