SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

din nou izdraeliţii în prim plan

Adevărul e că am ajuns la concluzia că izdraeliţii sunt un fel de paravan după care cei care doresc să conducă lumea îşi ascund adevăratele manevre. Probabil că faptul că ei sunt poporul ales nu se referea la faptul că Dumnezeu i-a ales pe ei dintre toate popoarele să fie cel mai preţuit de el. Probabil că tocmai la acest rol de paravan se referă această pretenţie a lor. 

Însă... Nu pot să nu prezint anumite fapte pe care le fac aceşti "aleşi". Acum trebuie să recunoaştem: sunt poporul cel mai plângăcios, cel mai ignorant faţă de ceea ce nu e din sângele lor, cel mai mincinos şi cel mai trufaş de pe mapamond. Deci să revin: sunt fapte pe care nu le poţi trece cu vederea, măcar pentru un pretins caracter hilar al lor. Să dau câteva exemple: 

- cum poţi fura armament în văzul lumii, fără să plăteşti şi fără ca cineva să spună ceva? ... Foarte simplu: găseşti informaţii despre un vas care transportă clandestin armament, mituieşti căpitanul navei să spună că nu ştia ce are pe barcă (asta mi s-a părut faza cea mai tare, căpitanul nu ştie ce e pe vas), trimiţi trupe de comando să pună mâna pe vas, apoi iei frumuşel vasul şi îl duci într-un port de-al tău, unde începi, bine-merci, să îl descarci fără să ai probleme prea mari. Bineînţeles că, în prealabil, toată presa şi prim-ministrul vor urla în gura mare că armele erau trimise din Iran către Hezbollah. (Ce altă minciună putea fi mai credibilă decât asta?) sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1125807.html.

- dacă eşti condamnat pentru crime de război (deşi din punctul meu de vedere crima e crimă, în război sau nu, chiar şi uciderea unui criminal este o crimă) şi îţi dârdâie curu' că ai să fi arătat cu degetul de toată lumea, începi să arunci cu gunoi şi să împroşti cuvinte "alese" şi să negi rapoartele respective. Rapoarte făcute de ONU, organizaţie care era ok înainte, că nu s-a luat de tine. Ca să fi şi mai sigur îţi plăteşti aliaţii de bază (SUA), de fapt, mare parte din parlament pentru a semna o rezoluţie care condamnă raportul bazându-se pe ... nimic. Nu te doare faptul că şi Hamas-ul e incriminat de raport, te doare faptul că tu eşti în acel raport. sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1125593.html. Nu contează absolut deloc pentru obrazul tău mai gros decât şoriciul de porc că Hamas-ul este gata să dea curs raportului şi să formeze un comitet de investigaţii care să prezinte ONU faptele sale din războiul de la cumpăna dintre anii '08-'09. sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1123976.html. Nu contează absolut deloc faptul că IDF-ul (Forţele israeliene de apărare) cercetează 21 de cazuri în care sunt suspectaţi proprii soldaţi pentru vătămări aduse civililor palestinieni în timpul aceluiaşi răzbel. Doar că investigaţiile au făcute de ochii lumii şi că nu au fost găsite suficiente dovezi (era şi normal, ce, erau proşti să se acuze singuri sau, şi mai rău, să îi acuze pe şefii cei mari???) sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1125802.html. Nu contează că: vreo 1400 civili din Gaza, printre care sute de copii, au murit în incursiunea cu numele de cod "Cast Lead" şi că doar 13 israelieni au murit, 3 civili şi 10 soldaţi, dintre care 2 au murit din cauza ţintei camarazilor lor. (asta chiar că e tare de tot, ceva de genul Filme cu Proşti Reloaded, episodul Iţic şi Ştrul) sursa: http://www.haaretz.com/hasen/objects/pages/ResponseDetails.jhtml?resNo=5412575&itemno=1125802&cont=2. Bineînţeles că la asemenea răspuns te alegi cu şi mai mulţi care îţi sar în cap, astfel că sunt avocaţi ai organizaţiilor pentru Drepturile Omului (dacă ar fi drepturile omului să fie pentru drepturile omului atunci nu ar mai trebui să fie trimişi oameni la război) şi activişti pro-palestinieni care au întocmit liste cu soldaţi ai IDF-ului suspectaţi de crime de război şi posibile crime împotriva umanităţii (aşa cum citisem undeva, nu vor fi traşi la răspundere cei mari, ci cei de gradul cel mai inferior, recte, tălpaşul (a se citi soldatul)). sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1123814.html

- ca să fie tortul actual cu negaţii complet, orice rezoluţie sau raport ONU va fi negat. Nu doar atât, vă fi acoperit, în stilul clasic, de remarci nefondate şi total hilare. Şi iarăşi, nu contează că nu eşti singurul în acel raport şi că de data asta mai sunt vreo 4 sau 5 ţări alături de tine, pe tine te doare doar de tine. Dacă ai fi scos de acolo, te-ai ridica cu toată puterea şi ai urla în gura mare, stil bine cunoscut şi de la alte popoare asemănătoare, câtă nedreptate există în lume şi câte măgării pot face unii şi alţii. Având însă în vedere faptul că e vorba despre aşa-numitele "diamante sângerii", şi ştiind că evreii sunt ca la ei acasă în lumea diamantelor şi că nu se ascund de la nimic pentru a-şi atinge scopurile, acuzaţiile grupului de experţi ai ONU probabil că au un fundament destul de solid. Să fi uitat Neta sau Bibi să plătească dările către ONU? Sau au început să îi doară fix în cot de ei? sursa: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1124476.html

- şi se pare că vineri, adică ieri, secratarul general al ONU, Ban Ki-moon, a decis ca raportul să fie transmis Consiliului de Securitate. Depinde acum de ce "aliaţi" are Izdraelul acolo. sursa: http://english.aljazeera.net//news/americas/2009/11/200911623050291485.html.

Mai citisem undeva, din păcate nu am salvat legătura, cum că vreo 70 şi ceva la sută dintre izdraelieni trăiesc sub limita sărăciei. O ştire care te face să te gândeşti: ăia sunt cei din cele 12 triburi sau iarăşi se plâng ăştia că nu au tot aurul şi toate bogăţiile din lume??? Cam ca misandrele (sau pot fi denumite fufe, piţipoance, etc., deşi nu fac parte din acelaşi soi, pot gândi la fel) care se plâng în continuare că femeile sunt oropsite şi nu au unde să muncească, deşi duduie firmele de ele. Să îi zicem terorism psihologic :D

Niciun comentariu: