SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 27 noiembrie 2009

rotaţia cadrelor

Când Iliescu a venit la putere dupa lovitura de stat din '89, a crezut ca are în persoana lui Petre Roman urmaşul "demn" de care avea nevoie pentru a continua ceea ce începuse el... Şi n-a fost să fie aşa! L-a racolat pe urmă pe unul dintre mulţii cursăritori ai româniei, Mircea Geoană. Doar că nici ăsta nu a fost ceea ce şi-a dorit tăticu Nelu. Din fericire pentru el, Iliescu, după multă bătaie de cap şi mulţi bani publici aruncaţi pe apa sâmbetei, tătuţu a reuşit să îl cuminţească pe "prostănac" şi să îl pună acolo unde şi-a dorit el: paravanul manevrelor sale. (Nici măcar şef de partid nu a putut să îl facă...) Acum şi-o fi dat seama că nu mai are mult de trăit şi s-a gândit că ar cam fi cazul să lase un urmaş bun pe tronul României, dar care la rândul lui să aibă pe cine să înveţe şi să educe, exact cum a făcut el cu "prostănacul". Aşa că s-a gândit ce os de ros să îi arunce în scârbă şi silă "balerinului". Eu unul nu ştiu şi nici nu am auzit nimic despre dimensiunile "osului" aruncat de tătuţu', dar calculând după modul în care şi-a revizuit "dansatorul" atitudinea faţă de cel pe care îl făcea mincinos şi hoţ şi altele, cred că e vorba de unul mare. Bănuiesc că tătuţu' s-a gândit să îl facă pe Antonescu ucenicul lui Geoană. Iar Geoană, pe care l-a educat în spiritul partidului, îi va locul atunci când "maimuţa" va închide ochii pentru totdeauna. 

Ca să vă faceţi o idee despre cum se exprima "baletistul" despre "prostalău" vă invit să ascultaţi colajul care se pate găsi aici: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/11/crin-antonescu-catre-mircea-geoana-ati.html. E de mirare cum cineva care dorea să ajungă preşedinte, făcându-şi cu ou şi oţet adversarii şi încercând să îi nimicească, să ajungă să le mănânce acestora din palmă. Cascadorii râsului, când erau Stan şi Bran, erau copii de ţâţă pe lângă tembelii ăştia.

Niciun comentariu: