SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 13 noiembrie 2009

Adevărul crunt despre tortura numită circumcizie

Există un element care în zilele noastre ridică teribile controverse, deşi argumentele în favoarea lui sunt de domeniul anului 1000. Circumcizia. Sau din punctul meu de vedere: tortura care se lasă cu mutilare. Ştiu că unii musulmani o practică şi pe fetiţe, iar la băieţi se practică când aceştia sunt mai mari. Este tot o tortură urmată de o mutilare. Ambele reprezintă un ritual barbar, demn de mijlocul Evului Mediu.

Cu siguranţă pentru marea majoritate a oamenilor circumcizia e ceva simplu, ca o înţepătură de ac de seringă. Asta pentru că au văzut prea multe filme cu evrei, în care vine nenea mohel cu un fel de ghilotină şi trage puţin de prepuţ, apoi dă drumul ghilotinei. Hahahaha... Nici că se poate mai eronat. Circumcizia presupune, mai ales la evrei, curgerea sângelui, şi se spune că unul dintre ritualuri presupune chiar suptul sângelui care curge de către mohel. 

Cum se întâmplă de fapt tortura în spital, aşa-zisa tortură (circumcizie) de rutină: se ia una bucată băieţel nou-născut, de câteva zile, se dezbracă în pielea goală (bănuiesc că ştiaţi, mai ales cei cu copii, cât de mult se dau în vânt bebeluşii să fie dezbrăcaţi), apoi se leagă de o bucată de plastic rece şi dur, cam ca un hoţ de cal din anul 1000 când era legat de coada a patru cai sau cămile, în funcţie de zona geografică. Apoi se trece la tortura în sine. FĂRĂ ANESTEZIC. Pentru că bebeluşul e prea mic pentru anestezic, ar muri imediat, iar anestezicele locale oricum nu au niciun efect. Asta o ştiu şi doctorii şi cei care au ales acest tip de anestezie la operaţii. Deci, fără anestezie se purcede întâi la desprinderea prepuţului de pe gland, pentru că până la pubertate, prepuţul este lipit de gland, precum unghia pe deget, pentru a proteja glandul şi uretra de acţiuni ale microbilor, virusurilor şi acţiuni fricţionare între gland şi materiale textile. Dar despre asta am să vă povestesc puţin mai încolo. Cum se face despreinderea aceasta? Păi cam cum aţi încerca să vă desprindeţi unghia de pe deget: se bagă un foarfece cu vârf rotund sub prepuţ şi se începe a se împinge şi a se tăia în acelaşi timp, pentru a face loc. Deci durere dublă: smulgerea prepuţului de pe gland şi tăierea lentă cu foarfeca (dacă nici asta nu e tortură, atunci vă propun să vă tăiaţi singuri şi singure pe o bucată de piele a aparatului genital extern şi veţi vedea cât de puţin doare). E, după un minut-două de tortură cruntă se ajunge la capătul glandului, moment în care începe partea a doua a torturii: tăierea de jur împrejur. se face în acelaşi mod ca şi până acum, cu sigunra diferenţă că nu se mai smulge prepuţul de pe gland ci cel din jurul canalului din spatele glandului, care orice om, bărbat sau femeie ştie că e extrem de sensibil. Deci micuţul trebuie să suporte o tortură şi mai mare. Buuunnn... După vreo două minute se ajunge în partea inferioară mediană a penisului unde se află aşa-numita "aţă". Sau ceea ce se rupe când băiatul îşi pierde virginitatea. Termen medical: frenum. Care frenum este un ţesut mai gros şi produce o durere mai mare la tăierea înceată cu foarfeca. Iar ca o paranteză, ce contează că acela e lucrul care arată că băiatul e virgin, băieţii nu trebuie să fie virgini, ei trebuie să fie experimentaţi... Cam aşa gândesc majoritatea oamenilor. În fine. Deci se taie cu atenţie şi frenumul, sau aţa penisului. Contează că boţul ăla mic de carne zbiară ca din gaură de şarpe? Eventual îi băgăm şi o bucată de postav în gură să nu mai zbiere atât. Apoi se continuă tacticos şi încet (că doar nu vreţi să tăiem bunătate de penis, nu-i aşa?) tortura până ce glandul rămâne liber şi neîncorsetat. Sângele curge şuvoaie. Băieţelul aproape că leşină de durere. Pe măcelari, scuze, medici, nu îi doare nici în cur. 

Să zicem că pruncul are noroc de un măcelar/măcelăreasă bun/ă şi scapă cu viaţă şi cu restul penisului întreg. Ce înseamnă însă acest lucru pentru el? Ce urmări are această mutilare asupra vieţii lui ulterioare?

În primul rând prin eliminarea prepuţului prin tăiere se deschid porţile virusurilor şi microbilor la intrarea în canalul urinar. Să zicem că micuţul nu a suferit nicio infecţie după tortură. Orice virus sau microb care înainte era eliminat sau măcar oprit de a intra în canalul urinar acum are cale liberă. Iar odată ce băiatul se va infecta, va infecta la rândul lui toate partenerele pe care le va avea de-a lungul vieţii. Iar acestea îi vor infecta pe toţi partenerii lor care la rândul lor le vor infecta pe toate partenerele lor, şi aşa mai departe. Practic se dă undă verde infecţiei în masă. Gândiţi-vă şi la faptul că penisul poate ajunge foarte uşor în zona anusului unde se află grămada de fecale. 

Să mergem mai departe pe firul vieţii. Copilul creşte şi odată cu el şi organul genital. Glandul fiind liber, neacoperit şi neportejat, se va freca de toţi chiloţii, boxerii, şorturile, blugii, etc., pe care acesta îi va purta. Frecatul unui organ sensibil, de fapt cel mai sensibil din tot corpul unui bărbat, duce la cheratinizare. Ce este această cheratinizare? Practic, pielea care înconjoară glandul devine scorţoasă. Nu ca cea de pe călcâiele bunicii, dar nici foarte departe. Aceasta duce la o sensibilitate aproape de 0 (zero) a glandului. Dacă glandul nu este sensibil apar probleme de erecţie şi de ejaculare. Unii vor susţine că e bine, pentru că aşa se previne ejacularea precoce. NU există ejaculare precoce. Acesta este un alt termen inventat de industria farmaceutică pentru a-şi vinde chimicalele. Ejacularea se produce atunci când climaxul este la maxim. Că la unii bărbaţi se produce mai repede iar la alţii mai târziu, nu este o problemă, nu este o boală la unii sau la alţii. Aşa cum toţi suntem diferiţi şi nu prea semănăm unul cu celălalt, tot aşa şi orgasmul vine mai repede sau mai târziu. E ca şi cum ai spune unei femei: Hei, opreşte-te, ai orgasm prea devreme. Da, e adevărat că la femei nu are ce să se scoale care să ducă la un act sexual, dar poate fi, şi este, de multe ori vorba despre acel "chef". Cheful de a te copula. Sunt foarte multe femei care după un orgasm încep să simtă durere la frecarea penisului de pereţii vaginului. Ce faci atunci? Începi să bagi pastile în ea să aibă orgasm mai târziu? Hahahahaha ... Un alt lucru important legat de cheratinizarea glandului este faptul că atât în timpul copulaţiei (actul sexual) cât şi în timpul zilei sau al nopţii, ca urmare a frecării cu unele materiale textile mai dure, pielea cheratinizată a glandului se poate sparge. Cam cum vedeţi pământul crăpat în timpul secetei. Ce înseamnă asta? O uşă deschisă tuturor microbilor şi tuturor virusurilor. 

Ce mai înseamnă mutilarea numită circumcizie pentru un bărbat ajuns la adolescenţă? O traumă! O traumă care apare atunci când vede alţi băieţi intacţi. Când vede că alţi băieţi au prepuţ care le acoperă glandul. Cineva spunea că o femeie circumcisă se simte ca o femeie violată. Este excat acelaşi sentiment pe care îl au şi băieţii. Se simt violaţi, de medici în primul rând şi apoi de părinţi, pentru că şi-au dat acordul. Ce mai poţi face atunci? Mai poţi să îi pui prepuţul la loc? NU! Ca orice mutilare, este ireversibilă. Să nu vă miraţi că mulţi băieţi mutilaţi nu prea ies cu fete. Este ca şi cum ai vedea o fată cu clitorisul gol, atârnând nefiresc în faţa vulvei. Cam aceeaşi imagine o ai şi atunci când vezi un băiat cu glandul descoperit, fără prepuţ. Prima senzaţie e să o iei la fugă. E ca şi cum ar dori să te violeze, sau ca şi cum te-a violat deja. Eu, ca bărbat, cred că aş fugi mâncând pământul dacă aş vedea o fată cu clitorisul gol. Sunt foarte multe femei care au spus şi mai spun că imaginea unui bărbat cu glandul gol le repugnă, iar actul sexual comparat între un bărbat mutilat şi unul normal este foarte diferit, în sensul că cel mutilat este cu mult mai brutal decât cel normal. Chiar mă întreb, afară de nimfomane sau cele care visează să fie violate (că mai sunt şi din astea), care femeie normală şi-ar dori un bărbat care să i-o bage imediat cum au ajuns în cururile goale şi să se frece în neştire până i se culcă şi tot nu face nimic... Nu cred că există încă femeia cu vagin din cauciuc să poată rezista la asemenea act.

Mai sunt mulţi care apelează la acest ritual barbar din motive religioase. A forţa ca cineva să fie torturat şi mutilat pentru ca tu şi religia ta să aibă prozeliţi, arată teama. Teama că e posibil ca pruncii tăi să refuze să creadă în ceea ce crezi tu atunci când vor creşte mari şi vor avea posibilitatea de a se informa. Teama că religia şi credinţa ta vor dipărea. Aşa că torturezi şi mutilezi un prunc care nu se poate apăra. Pe care apoi îl iei în braţe şi, cu totală ipocrizie, îl linişteşti şi îl numeşti băiatul tău. În fine. Să zicem că e nenorocul lor. Dar ce au cu cei care sunt din religia lor? De ce vor medicii americani să RECOMANDE torturarea şi mutilarea tuturor pruncilor de sex masculin? Pentru că cei de sex feminin sunt protejaţi de legi federale şi, în unele state, de legi statale. Aici părerile sunt împărţite. Unii spun că evreii au jurat după al doilea război mondial să circumcidă toată populaţia masculină, pentru că dacă va mai exista vreun război să nu poată fi doar ei holocaustizaţi. Alţii vin şi spun, iar pe aceştia îi cred pentru că ştiu de existenţa acestor mafii, că e vorba de mafia farmaceutică, cea a produselor afrodiziace şi a amuletelor, şi mafia traficanţilor de organe. Există destule produse de înfrumuseţare care conţin "prepuce", iar multe din acele "prepuce"-e sunt de origine umană. Adică de la prunci de câteva zile. Având în vedere că un prepuţ costă cam 7-10 dolari pe piaţa neagră, iar pentru o cremă de faţă cu prepuţ e nevoie de ceva prepuţe, aceste creme şi produse de înfrumuseţare sunt destul de piperate ca preţ. Sunt sumedenie de locuri în lume unde cei care trăiesc acolo au impresia că a mânca părţi ale organelor sexuale externe masculine le dă viggoare, forţă, tărie, şi alte aberaţii de genul acesta. Nu am auzit să existe vreun loc pe pământul ăsta în care să se mănânce părţi din organele genitale externe feminine. Acesta este un alt motiv pentru care mutilarea femeilor nu aduce niciun venit, dar dă bine la imaginea unor organizaţii mondiale. 

În ultimul timp, măcelarii vin cu tot felul de motive, care mai de care mai puerile şi mai groteşti. Unul dintre ele este că s-a descoperit în urma unor studii ... că circumcizia scade incidenţa cancerului de col uterin. FALS. Nu circumcizia, ci igiena sexuală, atât la femeie cât şi la bărbat, dar mai ales la bărbat (pentru că bărbaţii nu se prea spală în zona genitală, pentru că e ruşine să spui că te duci să îţi faci igiena), ar putea duce la scăderea cazurilor de apariţie a cancerului de col uterin. Însă şi acest lucru este infirmat de faptul că acest cancer se presupune că se transmite printr-un virus, care se ia şi la simpla atingere a zonelor genitale, fără intromisiune. Ce legătură are virusul care transmite cancerul, care de fapt nu o transmite doar pe cale copulativă, ci şi prin simpla atingere a zonelor genitale, de parcă dacă aş da noroc cu un bărbat infectat cu acel virus nu aş lua virusul... Nici ei nu ştiu cum să o mai dreagă!

Altă minciună este SIDA. În primul rând, aşa cum am mai scris pe blog, şi cum scris şi în site-urile care sunt afişate la lista de bloguri, SIDA este una dintre cele mai mari afaceri a secolului. SIDA nu este o boală singulară, ea fiind doar numele pentru o apletă foarte diversifiicată de boli care conduc la slăăbirea sistemului imunitar. Te poţi vindeca de SIDA?

DA!!!

Dacă ai grijă şi îţi refaci sistemul imunitar, ai scăpat de SIDA. Nimeni nu a văzut vreodată virusul HIV, pentru care s-a luat premiul Nobel cu ani buni în urmă. Una dintre persoanele care au luat acel premiu Nobel vine acum şi spune şi el că de fapt totul este o mistificare. Găsiţi pe blog linkurile. De fapt să sperăm că filmul va apare anul viitor pe internet. Dar să trecem peste asta şi să considerăm SIDA ceea ce mint atâţia cu neruşinare. Ca să te protejezi de SIDA trebuie neapărat să foloseşti prezervativul. Corect? (Adică să înţelegem că HPV-ul e mai periculos decât SIDA?) Dacă trebuie să pui un paravan între penis şi vulvă/vagin, cum poţi să afirmi că circumcizia te scapă de SIDA? Dacă SIDA e acea boală teribilă în urma căreia 99% dintre infestaţi mor? Cum poţi să minţi cu atâta neruşinare şi să spui unor oameni care nu au avut acces la informaţie (africanii) că dacă îşi taie prepuţurile se pot copula ca iepurii fără să le fie lor sau femeilor lor teamă că se vor infesta cu teribila SIDA? Trecând peste orice lipsă de moralitate, aceasta este, practic, încă o dovadă în dosarul SIDA - marea minciună a secolului 20. 

Să trecem peste multe alte minciuni pe care măcelarii cu diplome de medici le aruncă populaţiei neştiutoare şi, de ce să nu recunoaştem, nedoritoare de a învăţa, şi să ne legăm de aspectul moral şi legal al acestei mutilări. Multe organizaţii mondiale de apărare a drepturilor omului, pentru emanciparea femeii, pentru şi de apărare a ... multor bla, bla, bla-uri s-au luptat şi au plătit guverne din lumea întreagă, mai ales cele din Africa pentru a promulga legi care interzic mutilarea fetelor sau a femeilor. Dacă rezecţia unei părţi a vulvei femeii se numeşte mutilare, legal, rezecţia oricărei părţi a penisului se numeşte mutilare. Este vorba despre egalitatea în drepturi dintre bărbaţi şi femei. Dacă femeile au dreptul la integritate sexuală aceeaşi lege ar trebui să existe şi pentru bărbaţi. Şi aceştia au dreptul la integritate sexuală. Nu văd de ce un organ sexual e mai bun decât altul, iar unul merită să fie ciopârţit şi altul nu. Dacă ar fi să ne luăm după criteriul excitării, majoritatea femeilor circumcise spun că au orgasm, tocmai pentru că femeia are două organe care pot produce orgasm: clitorisul (care are doar această funcţie) şi vaginul. Din câte am învăţat eu, clitorisul nu are niciun rol în procesul procreării stricte. Dacă ar fi luăm o femeie care a fost supusă mutilării de grad doi, adică rezecţia clitorisului şi a prepuţului, ea încă mai poate procrea. Şi încă destul de bine. Dacă un bărbat este supus mutilării, iar acesta nu mai poate procrea pentru că nu se mai excită şi nu mai poate ejacula, nu înseamnă că de fapt se urmăreşte cumva folosirea acestei mutilări ca o metodă de reducere a urmaşilor? Ceea ce duce într-un final glorios, pentru nemernicii care au gândit această mârşăvie, la depopularea planetei? Să revenim. Din punct de vedere legal, atât bărbaţii cât şi femeile, sunt egali în faţa legii şi au aceleaşi drepturi. Cum poate spune cineva că au aceleaşi drepturi dacă încă nu există legi care să interzică această mutilare a bărbaţilor? Cum mai poate spune cineva că bărbatul şi femeia sunt egali? 

Sunt mulţi părinţi care se trezesc cu pruncul circumcis fără să fi cerut acest lucru sau fără să îşi fi dat consimţământul. Darea în judecată şi primirea unor sume de bani nu va repara pe veci viaţa distrusă a bebeluşului. Deşi nici măcar eliminarea din cadrul breslei medicilor şi orice alt mediu care are de a face cu medicina pe viaţă, încarcerarea individului/individei pentru cel puţin 15 ani, nu va schimba viaţa pruncului mutilat, mi se pare la ora actuală, cea mai bună variantă. Fiecare om are dreptul la integritate corporală. Nimeni, nici măcar părinţii, nu pot şi nu au dreptul moral să decidă torturarea şi mutilarea propriei odrasle. Este dreptul fiecărui om de a decide cum să îşi trăiască viaţa şi în cine să creadă. 

Decalotarea forţată este o altă practică barbară, care îşi face loc în mediile în care părinţii sunt prea vehemenţi faţă de mutilare. Este o altă practică medivală care nu are nimic de a face cu medicina. Prepuţul acoperă şi înconjoară strâns glandul tocmai pentru a-l proteja. Încercarea părinţilor şi/sau a unor medici de a decalota foraţat glandul nu are, de cele mai multe ori, rezultatele dorite. Durerile sunt aceleaşi ca şi în cazul mutilării. Penisul băiatului se spală la fel ca vulva fetiţei. Cu apă caldă şi din faţă în spate. Nu credeţi că dacă are penis, fecalele nu pot intra în uretră dacă îi spălaţi dinspre spate înspre faţă. Uretra nu este diferită la băiat faţă de fată. Uretra este uretră (are o deschizătură puţin mai mare la băieţi) şi trebuie protejată ca atare. Decalotarea, la fel ca şi mutilarea, nu duce decât la deschiderea porţilor microbilor şi virusurilor la intrarea în uretră. Glandul se curăţă singur. Mai există unele cazuri în care se adună punguţe mici de lichid albicios la băieţi, în spatele prepuţului, lichid numit smegmă (la fel ca şi la fete). Punguţele acelea au intrat pe un anumit făgaş, aşa că ceea ce puteţi face este să găsiţi făgaşul (de obicei, drumul cel mai scurt de la canalul urinar, meatul urinar, către punguţa respecitvă) şi să o împingeţi uşor de tot înspre afară, pe acea direcţie. De cele mai multe ori penisul, glandul, se curăţă singur. Orice intervenţie de decalotare sau de introducere a unor beţigaşe cu sau fără vată în vârf nu va duce decât la rănirea glandului şi la introducerea unor microbi şi/sau virusuri în circuitul sanguin. 

Vor fi mulţi medici, care din cauza educaţiei precare vă vor sfătui să decalotaţi pruncul pentru ca să nu apară fimoza. Practic, orice măcelar "se prinde" de fimoză datorită faptului că prepuţul e lipit de gland. Păi tocmai că aşa ne naştem noi, bărbaţii, cu prepuţul lipit de gland. Fimoza apare de obicei la adulţi şi se poate îndepărta prin mijloace naturale: masturbare, sex, unguente. Copiii nu suferă de fimoză. Este ca şi cum ai spune că fetiţele trebuiesc crestate la himen sau eventual ndepărtat acesta pentru că e prea strâmt iar mai târziu va fi dureros la rupere.

Uneori mă gândesc la ce urmează după ceva, şi mă gândeam cam ce ar putea să inventeze măcelarii plătiţi să mintă cu neruşinare. Şi îmi veni în minte castrarea bărbaţilor, şi de ce nu şi a femeilor, după ce se reproduc. Probabil că se gândesc că sexul doar îi încurcă pe oameni şi că fără sex ar fi mai productivi. Sau doar pe bărbaţi că sunt prea violenţi, iar dacă îi castrăm le luăm motivul pentru care sunt violenţi: făbricuţele de testosteron. Sau eventual să îi ucidem pe toţi după ce se reproduc şi cresc copiii până la vârsta de 16 ani, când aceştia ar putea intra în câmpul muncii...

Deşi la prima vedere organele sexuale masculine şi feminine sunt foarte diferite, există multe similitudini între ele. Există unele deosebiri, de aceea şi suntem diferiţi şi ne comportăm diferit. Dar tocmai aceste similitudini şi deosebiri sunt motivul pentru care există legi care să îi pună pe picior de egalitate pe membrii unei comunităţi, indiferent de sex. Tocmai de aceea ar trebui să milităm toţi, femei şi bărbaţi deopotrivă, pentru legiferarea unor legi care să interzică asemenea tratamente barbare, medievale, dezumanizante. 

Vă invit să citiţi şi informaţiile extrem de bine structurate şi explicate de pe http://www.circumcizia.org/.

Mai sunt şi unele informaţii interesante despre mutilarea numită circumcizie şi pe pagina http://stiati-ca.com/circumcizia-masculina-2-stiati-ca/.

Toţi cei care sunt de acord cu aceste puncte de vedere, care consideră că şi băieţeii au dreptul la integritate corporală sunt invitaţi să semneze scrisoarea deschisă a organizaţiei Intact America care se găseşte la pagina http://intactamerica.org/node/45. Normal veţi primi un email la o dată ulterioară prin care sunteţi rugaţi să spuneţi într-un formular şi motivul pentru care vă opuneţi circumciziei. Sfatul meu e să nu mai aşteptaţi. Zilele acestea se decide în America înclinarea către recomandarea mutilării în masă sau nu a pruncilor de sex masculin (cei de sex feminin sunt protejaţi de legi, aşa cum mai spus) de către "the Centers for Disease Control (CDC), the American Academy of Pediatrics (AAP) and the American Association of Family Physicians (AAFP)". Adresa la care se găăseşte pagina cu formularul este http://org2.democracyinaction.org/o/5922/t/8289/campaign.jsp?campaign_KEY=2257. Nu vă uitaţi că cer informaţii din evenimente, ei o fac pentru că s-ar putea să existe persoane care să nu scrie nimic tocmai pentru că nu au o părere decât în urma unei asemenea traume. Orice părere contează. Noutăţi şi ştiri legate despre circumcizie şi nu numai găsiţi şi pe http://www.naturalnews.com şi pe http://www.wiseupjournal.com/. Răspândiţi informaţia şi rugaţi pe cei care iubesc copiii să semneze. Cu cât suntem mai mulţi şi din părţi cât mai diverse ale lumii, cu atât mai bine pentru prunci.

(CIRCUMCIZIE = TORTURĂ) => MUTILARE!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imi place mult articolul tau despre circumcizie, si ar trebui cat mai multi parinti sa se documenteze in privinta aceasta, caci la noi in Romania majoritatea baietilor sunt diagnosticati cu fimoza si sunt trimisi la chirurg. Spun asta, ca si eu am fost trimisa cu baietelul meu, dar am refuzat, din cauza ca am considerat ca era prea mic pt o interventie chirurgicala. Bineinteles ca am fost sfatuita sa-l decalotez "fara mila" ca, cica, nu simte nimic, ceea ce am si facut in primele lui luni de viata, dar m-am oprit la timp vazand ca baietelul meu suferea defapt, nu ma mai lasa sa-i umblu la membru. Din acel moment am inceput sa ma documentez in privinta asta, si am observat ,ca doar in Romania, pediatrii recomanda decalotarea, fara ca preputul sa acopere canalul urinar. Acum baietelul meu are 2 ani si nu are nici o problema, am observat ca odata cu inaintarea in varsta si cu cresterea membrului si preputul se desprinde singurel, fara sa-l traumatizez eu si nici la chirurg nu am mai ajuns. In concluzie, consider ca trebuie facuta o igiena normala la baieti, adica doar prin spalare si nu-si are rostul decalotarea.