SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 25 mai 2009

calitatea serviciilor...

Măi frate, te urci într-un mijloc de transport în comun (care aparţine RATB-ului, asta pentru bucureşteni) şi la un moment dat se aude vocea unei cucoane care te anunţă că: "Stimaţi călători, plata biletului de călătorie se regăseşte în calitatea transportului ..." (restul chiar nu mai ţin minte şi nici nu mai are atât de mare importanţă)

Ies azi (că de aia mi se puse pata iar) dintr-un magazin şi văd o altă cucoană citind un ziar în care unul dintre articole avea ca titlu: "transportul în comun, sauna bucureştenilor" (sau ceva asemănător). 

Câtă nneruşinare poţi să ai să difuzezi un asemenea anunţ prin mijloacele de transport în comun când orice om care le foloseşte, chiar şi din când în când, ştie că numai transport civilizat nu se cheamă. De ce nu beneficiem de aerul condiţionat pe care maşina îl are în dotare, mai ales că plătim abonamente şi bilete? Unde sunt suficiente maşini, tramvaie, troleibuze, etc., pentru a duce omul acasă? La care calitate se referă duduia care ne stresează la fiecare călătorie??? Tare aş vrea să îl văd pe Berceanu cum se dă el prin tramvaie şi autobuze şi troleibuze în drum spre muncă la un loc cu cei care sunt transpiraţi până în găoaza curului, cu hoţii din buzunare şi alte specimene care apeleazăă la inima bună a românului de rând!!! Să vină pe urmă să ne spună că preţul biletelor şi abonamentelor plătite de noi se regăseşte în calitatea transportului în comun.

Niciun comentariu: