SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 15 mai 2009

La noi nu o fi la fel???

Se pare că bulgarii ne-o iau înainte: Metro Cash & Carry, HIT, Kaufland si Billa, anchetate in Bulgaria.

Motivul? Practicile de monopol. Păi numai eu am văzut vreo câteva zeci de pagini scrise despre practicile de monopol pe care le pun în aplicare marile lanţuri de super şi hiper-magazine de la noi. Pe când or să îi ia şi ai noştri la bani mărunţi pe cei care forţează producătorii să micşoreze preţurile, să accepte adaosuri comerciale de tot felul, cei care duc la scumpirea nejustificată a produselor? 

Când îi vor lua la bani mărunţi pe cei care vând marfă stricată, expirată, peşti morţi (pe care dacă nu-i cumpără cineva îi tranşează şi îi aruncă în galantare drept peşte proaspăt)??? 

Eu ştiu! Când vom avea OAMENI la conducere. Când vom avea OAMENI care să RESPECTE OAMENII la conducere. Când se vor gândi că poate li se întâmplă lor să meargă la magazin şi să ia un peşte mort şi apoi să stea vreo două zile la pat cu curul în pamperşi. Când îşi vor dea sema că omul e mai important decât banul.

Dar până atunci...

Niciun comentariu: