SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 20 mai 2009

căluţul cabrat...

O ştire apărută pe site-ul oficial al echipei Ferrari, ne spune că celor care lucrează în cadrul firmei nu le-a venit să creadă când au citit ziarele de dimineaţă şi au văzut numele echipelor care şi-au anunţat candidatura la un loc în Formula 1 de anul viitor. 

Acestea sunt: Wirth Research, Lola, USF1, Epsilon Euskadi, RML, Formtech, Campos şi iSport. Singura, după cunoştinţele mele, care a mai concurat în Formula 1 o bună bucată de vreme şi a avut ceva rezultate este Lola. 

Faptul că o echipă precum Ferrari, care se află în situaţia în care se află, are curajul, sau am putea să îi spunem îndrăzneala să facă asemenea declaraţii oficiale îmi spune destul de clar despre îngâmfarea acelor oameni. Sau cel puţin a celor care au scris ştirea. Şi eu sunt fan Ferrari, dar nu mai sunt un susţinător al ei. Nu în aceste condiţii. Nu în stadiul în care se află. Nu cu asemenea declaraţii.

Din păcate, Ferrari, nu mai este ce a fost. Şi având în vedere acest fapt, plus că apelul înaintat de Scuderie la Curtea de Justiţie a Franţei a fost respins, sunt foarte sigur că nebunul Max nu va ceda în faţa echipelor. Deşi atât el cât şi Bernie au declarat că nu va exista un campionat cu două regulamente, acest fapt nu are cum să nu se întâmple. Dacă vei avea două bugete, unul limitat, altul nu, atunci cu siguranţă vor fi şi două regulamente; sau cel puţin vor fi nişte înlesniri anexate regulamentului. Acesta este motivul pentru care nebunul a spus că Formula 1 se poate descurca şi fără Ferrari. Ia să fi fost Ferrai ceea ce era acu peste 3 ani. Să îi fi avut pe Schumi, pe Jean Todt şi pe Brawn în formaţie. Cu siguranţă că moşneagul nici măcar nu ar fi îndrăznit să spună ceva fără să îi întrebe întâi pe cei din Maranello.

Dar aşa, vom avea un campionat anost, slab, în care maşini cam de aceeaşi factură se vor întrece, iar dacă va exista vreo echipă mai răsărită, aceasta va hali tot ce e de halit. Genul de campionat la care te plictiseşti dacă te uiţi. Iar eu mă voi număra printre cei mulţi care au renunţat să se mai uite la Marele Circ. Cel puţin până ce lucrurile nu vor reveni la normal.

Niciun comentariu: