SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 15 mai 2009

uşor, uşor, planul se pune în aplicare

Ştim că dorinţele FED-ului duc la o dominaţie mondială. Ştim că se doreşte o uniune modială. Dar oare ne dăm seama dacă are loc în vremea noastră sau nu? 

AP ne transmite o ştire prin care ne informează că nimeni altul decât artizanul "salvării" băncilor (mai ales celor care sunt supuse FED-ului), preşedintele Statelor unite ale Americii, Barack Obama, doreşte să facă din FED superpoliţistul economiei americane. Secretarul Trezoreriei spune că se doreşte ca o singură organizaţie să fie "răspunzătoare" pentru buna (sau proasta) desfăşurare a economiei americane, pentru a nu se mai repeta "criza profundă" care a lovit America şi apoi întreaga lume anul trecut. 

Când o organizaţie precum FED-ul, este luată în considerare pentru o asemenea slujbă de către preşedintele unei tări, despre care se ştie că are legături cu acea organizaţie, gândul te duce doar într-o singură direcţie: mult comentatul "comunism". 

Ştim că în America este comunism, dar cu faţă capitalistă. Faptul că vor să pună totul sub o singură siglă, din punct de vedere economic, sub pretextul de "a trage la răspundere" o singură companie, denotă intenţiile clare ale FED-ului. Voi spuneţi acum că ne veţi trage la răspundere în caz că..., dar după ce punem mâna pe economia americană, vom băga noi legi graţie cărora nimeni nu ne va putea atinge (legal). 

Vor crea o altă creştere economică bazată pe împrumuturi (marea ţeapă a secolului 21) şi vor înrobi alte sute de milioane de oameni. Vor deveni stăpânii a tot ce există în America, iar cum setea lor de bogăţie (de parcă ar lua-o cu ei după ce mor), se vor arunca şi asupra restului lumii. Având la dispoziţie o armată destul de puternică, precum cea a SUA, le va fi foarte uşor să îşi impună punctul de vedere în faţa unor oameni slabi, cum sunt majoritatea oamenilor din conducerea majorităţii statelor. 

Pretinzând siguranţa naţională şi personală vor implanta cipuri în copiii nou-născuţi, precum şi în toţi cei care doresc asta (şi nu sunt puţini). Vro controla tot ce mişcă. Va fi ca un joc pe calculator: ia să trimitem vreo câteva sute acolo, alte câteva sute dincolo, totul după bunul plac.

Niciun comentariu: