SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 18 mai 2009

şi totuşi...

Discuţiile care au avut loc între Bernie Ecclestone şi Max Mosley, pe de o parte, reprezentând FIA, şi FOTA (Asociaţia Constructorilor din Formula Unu) care au avut loc vineri s-au încheiat cu una mare victorie pentru FOTA. Nu spun că aceştia au câştigat întreg răzbelul, dar au trecut la catastif o mare victorie: aberantul regulament dublu, care urma să intre în vigoare de anul viitor, nu v-a fi pus în aplicare. Mai mult, Bernie a declarat pentru the Daily Mail că acest regulament i s-a părut mereu un lucru idiot.

Va fi un buget, pecare, probabil, că toate echipele vor trebui să nu-l depăşească, dar acest lucru încă nu a fost soluţionat. 

Echipele au avut în cele din urmă ultimul cuvânt de spus. Deşi Mosley nu pare prea dornic să mărească bugetul, sunt sigur că nici Ecclestone, nici echipele nu îl vor lăsa pe acest moşneag ramolit să distrugă viitorul acestui lucru minunat, numit Formula 1.

Probabil că un buget de 60-70 de milioane de lire sterline îi va mulţumi pe cei care sunt acum nemulţumiţi, recte, echipele care dispun de resurse financiare. Aceasta pare singura înţelegere plauzibilă între FIA şi FOTA. 

Să sperăm că 2009 nu înseamnă anul morţii pentru Marele Circ.

Niciun comentariu: