SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

miercuri, 28 octombrie 2009

ai grijă în ce ţară faci glume pe seama evreilor

Libertatea cuvântului? Liberă exprimare? E, aş! Poate în Africa... Cu siguranţă nu în Franţa, ţară condusă de un mason aservit evreilor. 

Contează că eşti un comediant şi că de cele mai multe ori glumele tale sunt inofensive? Nu! Atâta timp cât acele glume lovesc într-o naţiune dusă cu capul: evreimea. 

Unul dintre comedianţii francezi are abonament la tribunale din cauza glumelor sale cu caracter anti-evreiesc. Dacă erau glume cu caracter anti-rusesc, de exemplu, sau anti-românesc, ca să ne folosim pe noi ca subiecte, probabil că ar fi primit şi un premiu. Oferit cu mare dragoste de către evrei. Dar dacă glumele sale sunt îndreptate împotriva "neamului ales" (pe dracu), aceştia s-au gândit să îi dea alt soi de premiu: amenzi. Cât mai multe şi mai usturătoare. Probabil că la următoarea "abatere" va primi una de 50.000, iar data viitoare una de 100.000... şi tot aşa. Se pare că asta e noua modă în amendarea exprimării libere. În exprimarea unor adevăruri, care, aşa cum se ştie, supără. Probabil că în modul acesta vor reuşi să îşi recupereze banii băgaţi în curul politicienilor pe care i-au cumpărat (inclusiv mare parte dintre ai noştri) ca să le facă jocurile. 

Domnule M'bala M'bala, la mai mare!!!

Niciun comentariu: