SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 29 octombrie 2009

încă o dovadă că SIDA este o mistificare

Deşi au fost unul sau două materiale pe acest blog în care prezentam afirmaţiile unor medici ne-cumpăraţi referitoare la faptul că SIDA nu este ceea ce se afirmă de către marile oragnizaţii medicale şi marile corporaţii producătoare de medicamente, cred că puţini au fost cei care au crezut că acest lucru este adevărat. Faptul că acest virus numit HIV nu a fost cu adevărat izolat, că nimeni, nici un om de ştiinţă sau medic nu l-a văzut cu ochii lui, şi că totul este o mare conspiraţie, a fost privit, probabil, la acea vreme ca o paranoie personală. 

Acum vă pot oferi încă o venită din partea celui care a luat premiul Noble anul trecut, alături de medicul Françoise Barré-Sinoussi, pentru descoperirea în urmă cu 25 de ani a "teribilului" virus HIV. (Cel de-al treilea căştigător al premiului, neamţul Harald zur Hausen a fost recompensat pentru munca sa în descoperirea legăturii dintre Human Papilloma Virus (HPV) şi cancerul cervical). Un scurt fragment se găseşte pe http://www.youtube.com/watch?v=tKyIBYKoT20&feature=related.

Luc Montagnier, spune cu gura lui că virusul poate fi eliminat de organism în câteva săptămâni. Chiar dacă iei o persoană din Africa, al cărei sistem imuntar este deficitar şi o infectezi cu virusul HIV iar apoi o ajuţi să îşi îmbunătăţească sistemul imunitar, domnia sa crede că poate scăpa de "teribilul" virus. 

Alte persoane care au fost intervievate în film sunt Dr. Robert Gallo, Dr. Michael Gottlieb, Dr. Joe Sonnabend, Dr. Kary Mullis, James Curran, Dr. Peter Piot, Dr. James Chin, Dr. Peter Duesberg. 

Se pare că filmul va fi disponibil pentru marele public (dacă va fi) în cursul anului viitor. Mai multe informaţii găsiţi pe www.HouseOfNumbers.com.

Niciun comentariu: