SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

duminică, 18 octombrie 2009

ştiri scurte

Mult controversata luptă dintre cei care promovează vaccinurile de multe tipuri şi cei care le prezintă ca fiind extrem de nocive se duce pe multe fronturi. De la vaccinul contra aşa-zisei gripe porcine la mult criticatul vaccin contra cancerului de col uterin. 

Primul nu mai este obligatoriu, momentan, pentru cadrele medicale din New York graţie unei decizii a unui judecător de la curtea supremă de stat. Această oprire are loc doar până la 30 octombrie. Mai multe informaţii găsiţi pe http://www.naturalnews.com/027259_health_flu_vaccine_vaccines.html.

Cel de-al doilea vaccin, cel contra cancerului de col uterin, a primit undă verde de administrare la băieţi... Firma Merck, producătoarea acestui vaccin, a primit acordul SUA pentru administrarea vaccinului şi la băieţii cu vârste cuprinse între 6 şi 24 de ani, pe motiv că acesta ar proteja împotriva negilor genitali şi a cancerului de anus şi penial la bărbaţi. Mai avem puţin şi acest miraculos vaccin va fi bun împotriva durerilor de cap... Sau a stării de greaţă... Adevărul este că această manevră are scopul de a mări profiturile companiei. Se estimează că vânzările anuale datorate acestei extinderi a administrării vaccinului ar putea creşte cu 200-300 milioane de dolari. Citiţi mai multe pe http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aA60zcLRsbKQ.

Niciun comentariu: