SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 12 octombrie 2009

bărbaţii şi chimicalele

Am mai scris ceva însemnări scurte legate de problemele care apar la bărbaţi ca urmare a introducerii, de cele mai multe ori involuntare, a diverselor produse chimice. Acestea pot intra în corp în faza de făt, ca urmare a folosirii de către mamă a diverselor, dar mai ales, produse cosmetice care sunt pline de substanţe chimice cu un efet devastator asupra feţilor, în special cei de gen masculin, datorită faptului că aceste substanţe chimice acţionează precum hormonul feminin, estrogenul. O serie de articole scrise pe această temă puteţi găsi la următoarele linkuri:

http://www.naturalnews.com/027082_chemicals_consumer_products_health.html

http://www.naturalnews.com/025076.html

http://www.naturalnews.com/023904.html

http://www.wiseupjournal.com//?p=641

Ultimul link prezintă unele date concrete care sunt extrem de alarmante pentru bărbaţi:

» Există mai mult de 20 de ţări puternic industrializate în care naşterea băieţilor a scăzut în fiecare an în ultimii 30 de ani - ajungând la un număr de 3 milioane mai puţine naşteri de băieţi.
» Numărul băieţilor născuţi cu anormalităţi peniene şi defecte genitale a crescut cu 200% în ultimii 20 de ani.
» La băieţii există o incidenţă mai mare a bolii caracterizată prin deficienţă în atenţie şi hiperactivitate (cunoscută şi sub denumirea de ADHD, preluată direct din engleză), sindromul Tourett ("Sindromul Tourette este o afectiune neurologica care il face pe cel bolnav sa scoata sunete sau sa faca miscari neobisnuite asupra carora nu are niciun control. De exemplu, el poate sa clipeasca in mod repetat, sa ridice din umeri sau sa dea din cap fara sa vrea. In cazuri rare, bolnavii de sindrom Tourette striga cuvinte obsecene"), paralizie cerebrală şi dislexie
» Băieţii prezintă un risc de a suferi de autism de patru ori mai mare [decât fetele].
» Numărul mediu al spermatozoizilor unui student de colegiu din America de nord din yilele noastre este jumătate din cât era acum 50.
» Calitatea spermei este în declin. 85% din sperma produsă de un bărbat sănătos are ADN-ul deteriorat.
» S-a făcut legătura între sperma deteriorată şi o creşterea de 3 ori a cancerului testicular - o formă de cancer care apare la bărbaţii tineri, la vârsta de 20 - 40 de ani.
» Industria chimică a produs mai mult de 90.000 de produse chimice artificiale în ultimii şase ani. 85% dintre acestea nu au fost niciodată supuse vreunui test referitor la impactul acestora asupra corpului uman.

Unele dintre produsele chimice cele mai periculoase, mai ales pentru bărbaţi, sunt bisfenolul A şi ftalaţii. Aceşti compuşi sunt prezentaţi şi în linkurile anterioare şi în cele următoare.

O altă serie de linkuri prezintă riscurile folosirii produselor chimice de înfrumuseţare, atât pentru şi la femei cât şi pentru şi la bărbaţi. 

http://www.naturalnews.com/016898.html

http://www.naturalnews.com/024718_phthalates_air_fresheners_health.html

http://www.naturalnews.com/026813_phthalates_chemicals_birth_weight.html

http://www.naturalnews.com/022373.html

http://www.naturalnews.com/025480_water_water_bottles_bottled_water.html

http://www.naturalnews.com/025449_herbs_water_skin_care.html

Niciun comentariu: