SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 1 octombrie 2009

deteriorarea ADN-ului la bărbaţi

Apăruseră mai demult câteva studii care avertizau, unele mai serios, altele amuzate, că viitorul bărbatului este pus sub un mare semn de întrebare. Acum câţiva ani citisem chiar despre nişte experimente făcute în Japonia în urma cărora s-a putut ca un ovar să producă spermatozoizi. (Adică şi-a schimbat funcţia şi înseamnă că a devenit testicul). Nu cu mult timp în urmă am postat o însemnare în care avertizam asupra faptului că un consum ridicat de soia (din cea modificată genetic) are mari şanse de a duce la infertilitate la bărbaţi. Recent am citit un articol aici în care printre altele se spunea: Masculii de şobolan care au fost hrăniţi cu soia modificată genetic au avut parte de o schimbare a culorii scrotului de la roz la albastru închis, precum şi alterarea spermei la cei tineri şi modificări importante în ADN-ul lor. (Voi traduce tot articolul în curând) Probleme sunt nu doar la bărbaţi, ci şi la femei. 

Bărbaţi, dacă doriţi să mai existaţi ca specie peste 1000 de ani, gândiţi-vă bine de pe acum ce băgaţi în burdihane. Nu tot ce e mare, frumos şi fără viermi e bun. Să nu mai punem la socoteală că nu produsele modificate genetic nu au nici gust, nici miros. Citisem pe nu mai ştiu ce forumuri că bunicii de la ţară au mari probleme cu nepoţii pentru că gustul ouălelor de la ţară e prea puternic pentru copii de oraş iar aceştia cred că ouăle sunt stricate. Pare hilar pentru cei mai mari, dar sărmanii copii nu au de unde să ştie. Ei cu asta au fost crescuţi, ei asta au învăţat.

Niciun comentariu: