SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 22 octombrie 2009

Izdraelul nu se lasă

Apar din ce în ce mai multe voci, în special de foşti ofiţeri ai armatei SUA şi ai armatei izdraeliene, care spun că Izdraelul trebuie să atace Iranul. Şi tot aceleaşi voci ne învaţă pe noi, restul lumii, cum ar trebui să sărim în apărarea "cauzei comune": lupta împotriva terorismului. Şi tot ei stau şi fac planuri (că doar pentru asta au fost educaţi) despre cum şi cine şi unde şi când să lovească Iranul. Şi ne mai trezim, noi românii, cu o vizită a unui pampleacă venetic de prin SUA, care ne laudă războinicia soldaţilor noştri. 

Lumea ar trebui să se trezească din amorţeala în care zace acum. Lupta împotriva terorismului este o găselniţă a Izdraelului şi a marilor concerne de armament din SUA. Au dus această teorie până la limita absurdului şi a incredibilului: uciderea a aproximativ 3.000 de cetăţeni proprii (SUA) pentru a demonstra lumii că există terorişti. Că prin asta au împuşcat zeci de mii de iepuri dintr-odată, nu mai vorbim. S-a scris deja mult prea mult despre aşa-zisele atacuri asupra World Trade Centre-ului. 

Gândiţi-vă că în momentul în care această aşa-zisă şi auto-intitulată Comunitate Europeană îşi va vedea visul împlinit (semnarea actului de abdicare şi de vasalitate a tuturor şefilor de stat din mUE) va avea tupeul, sprijinindu-se pe armatele fiecărui paşalâc, să vă trimită bărbaţii şi, poate, şi femeile, la răzbel. Pentru binele evreimii (ciocoimii) de pretutindeni. 

Sunteţi dispuşi să vă vărsaţi sângele pentru o cauză care nu vă aparţine? Sunteţi dispuşi să vă daţi viaţa pentru mofturile unei pleve care numai bine nu a făcut lumii? Sunteţi dispuşi să cădeţi în robie din nou? Nu că nu aţi fi deja cu un picior şi jumătate acolo... Nu aveţi nevoie de un lider, trebuie să acţionaţi toţi ca unul. Trebuie să vă gândiţi la viitorul copiilor voştri, voi aproape că v-aţi trăit traiul şi v-aţi mâncat mălaiul. Nu mai staţi ca omizile la tembelizoare care vă prostesc şi vă îmbrobodesc cu te-miri-ce poveşti cu zânu' mărilor! (Asta dacă nu doriţi să deveniţi carne de tun, sau de rachetă, că aşa se poartă acum.)

Niciun comentariu: