SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 16 octombrie 2009

ce interese are Bill Gates?

Aşa cum este scris într-unul din articolele apărute pe Reuters, Bill Gates sare la gâtul celor care spun că OMG-urile nu sunt bune. Face aceleaşi afirmaţii lipsite de suport pe care le fac şi producătorii acestor OMG-uri. Se dă la fel de interesat şi de îngrijorat de foametea şi sărăcia din Africa, când de fapt scopul lui, laolaltă cu cei care produc OMG-urile, este de a pune stăpânire pe continent. Dar nu pe faţă. Ci pe ascuns. Este metoda preferată din zilele noastre a cuceritorilor. Armatele şi armele clasice nu mai fac parte din arsenalul lor. Acum au alt tip de armate şi de arme. Unele mult mai subtile, dar mult mai puternice. Legile, marionetele de la conducere, alimentele, medicamentele (nu leacurile), banii. Bill Gates a demonstrat lumii că poate câştiga foarte mulţi bani şi prin metode necinstite. De ce nu ar face-o cu un continent imens, în care nu a investit încă nimeni. Normal că acum este momentul prielnic de a pune mâna pe acesta. Lumea e adusă în pragul disperării, războaie şi scenarii apocaliptice plutesc la orizont... Ştiu ei deja că de fapt vor opri toate războaiele? Că vor lua înmiit ceea ce investesc acum într-un continent sărăcit dinadins? Că ceea ce investesc acum în toată lumea le va aduce un profit incalculabil de marea masă a "proştilor", cum ne numesc ei? Probabil că da. Altfel nu s-ar strădui atât, nu şi-ar umfla venele şi arterele de pe gât să ne explice nouă ce bine o vor duce africanii (şi restul lumii), dacă îşi vor umple maţele cu organisma modificate genetic. Şi cu alimente în care colcăie substanţele chimice menite să distrugă anumite funcţii. 

Ca el sunt mulţi. Sunt oameni care au un cuvânt greu pentru mulţi dintre "proşti". Dar alături de ei sunt şi mulţi proşti care îi ajută benevol. Pentru că nu vor primi mare lucru. Poate un post bun, dar tot aceleaşi alimente le vor îngurgita şi ei. 

Niciun comentariu: