SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 13 octombrie 2009

a dracului muiere

Cred că femeia asta, nevasta fostului preşedinte Clinton, a primit mai mulţi bani decât câte poate face ea. De ce? Foarte simplu. Se chinuie din toate puterile să ducă SUA pe panta greşită a războiului cu Iranul, plătită fiind, cu siguranţă, de Isdrael. Este genul de muiere care are draci în cur, cum se zice la noi. Unelteşte, minte, înşeală, totul numai să îi fie ei bine. Că de amărâtul de Bill nu cred să îi fie milă. Ăla oricum pare prea molâu pentru ea. Cred că dacă s-ar fi născut cu sexele schimbate, ar fi fost regii lumii. Ea veşnic în urmărirea celor nepăstuiţi, el veşnicul candid. 

Mai nou, s-a dus din nou, parcă a mai fost odată pe acolo, la Moscova pentru a discuta cu preşedintele Medvedev şi cu ministrul de externe Sergey Lavrov. Doar că proasta nu ştie, cel puţin aşa se pare, că Rusia, alături de Franţa, este o ţară care vrea să sprijine Iranul în îmbogăţirea uraniului. Şi caută cu mijloace specifice, cucare probabil că doar un copil de 1 an ar putea fi convins, să insufle neîncredere în ruşi faţă de Iran. 

Nu demult a declarat că "lumea nu a;teaptă la infinit după Iran să arate că vor să trăiască conform obligaţiilor ei". O asemenea declaraţie, venită din partea oricui, adresată SUA sau Isdraelului, ar fi ridicat valuri, valuri de nemulţumire. Dar dacă această declaraţie este îndreptată împotriva unei ţări precum Iranul, unde sunt interese strategice enorme, declaraţia pare ceva normal. În halul acesta de îndobitocire au ajuns cei aproape 7 miliarde de oameni din lume.

Niciun comentariu: