SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 29 octombrie 2009

nu există nicio conspiraţi, sunt doar poveşti!

Pentru mulţi teoriile conspiraţioniste sunt hilare, numai bune pentru "cascadorii râsului". Mulţi le tratează cu indiferenţă, din varii motive: neînţelegere, imposibilitate de a înţelege, dorinţa de a nu le înţelege, dorinţa de a-i face pe alţii să nu le creadă, etc. Au circulat, circulă şi vor mai circula tot felul de scenarii conspiraţioniste create de oameni care au timpul, răbdarea şi, de ce nu, şi capacitatea intelectuală de a pune anumite lucruri cap la cap. Că unele se adeveresc iar altele nu, este un subiect pe care l-am atins când am explicat într-o altă însemnare. 

Musiu Străinu Cercel (sau cercelul strain), nimeni altul care a declarat cu ceva timp în urmă că în România se vor vaccina fetele împotriva HPV fără a mai cere acordul părinţilor, este cel care "analizează" posibilitatea emiterii unui oridin de interzicere a întrunirilor publice. Adică nu se mai pot face întruniri publice tocmai în perioada campaniei electorale! Nu că ar avea mocofanii ăia ceva interesant, dar mai ales adevărat, de spus, ci pentru că anumite interese o dictează. Nu cred că vor interzice călătorilor metroului să mai circule cu metroul, chiar dacă această fantastică gripă necruţătoare va face ravagii printre călătorii supra-îngrămădiţi din vagoanele lipsite de aerisire ale trenurilor subterane. Nu cred că vor fi opriţi oamenii să zboare cu avionul chiar dacă aerul din navă este doar reciclat (e rece, dom'le, virusul nu rezistă!!! hahahaha). Nu cred că va fi interzisă prezenţa suporterilor pe stadioane, în tribunele sălilor de sport, la concerte, etc., pentru că ar afecta pe cei care vor să facă bani din asta. Nu cred că vor interzise nici bairamele, la care toată lumea se "linge" cu toată lumea. Nu cred că va fi interzisă prezenţa enoriaşilor la marile slujbe ale diferitelor religii, pentru că, nu-i aşa, nu vor mai primi lăcaşele de cult sumele care li se cuvin. Nu cred că vor fi interzise multe întruniri publice ci doar cele care contează: manifestările cu caracter electoral, protestele, grevele, marşurile şi tot ce mai ţine de prezentarea unor nemulţumiri. Iar toate acestea sunt la degetul mic al unui farfurist, al unui coate-goale, care vrea să facă ceea ce nu a reuşit albright. Unul care ştie că el trebuie să ducă la bun sfârşit rolul penrtu care cu siguranţă şi-a primit gologanii. 

România a devenit laboratorul de cobai al lumii. Laboratorul unde se verifică diferitele teorii psihologice. Românii au fost aleşi pentru că se ştie că sunt neamul cel mai mândru, după evrei, din lume, care se crede cel mai deştept şi mai inteligent, după evrei, din lume. Nu pot face experimente pe evrei din varii motive, aşa că au ales pe cei de pe locul doi: românii. Măcar să fim mândri că suntem pe locul doi la ceva, chiar dacă e vorba de fudulie.

Nu ştiu de ce, dar îmi aduc aminte de starea de urgenţă impusă de comunişti în perioada premergătoare "revoluţiei" din 1989. Pe cine dracu vor să mai împuşte acum???

Niciun comentariu: