SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 13 octombrie 2009

ei nu pot fi acuzaţi!!!

Asta reiese din declaraţiile belicoase şi lipsite de susţinere ale prim ministrului izdraelian, Netanyahu, şi din cele ale preşedintelui Pereş. 

Lucrul cel mai important pe care Netanyahu l-a declarat este: "Nu vom fi de acord cu o situaţie în care comandanţii şi soldaţii [forţelor de apărare israeliene] vor fi trataţi drept criminali de război după ce au apărat cu valoare cetăţenii Israelului împotriva unui adversar respingător." El a respins cu tărie acuzaţiile aduse de raportul Goldstone, în urma cărora Israelul este acuzat de crime de război şi posibile crime împotriva umanităţii. Însă el nu a respins faptul că Hamas-ul este, de asemenea, acuzat de crime de război. Nici nu avea de ce. 

Richard Goldstone, judecătorul sud-african care a întocmit raportul ca şef al comisiei ONU care a investigat acţiunile israelite, a cerut ca cineva să fie făcut responsabil pentru crimele comise în războiul de două luni din Gaza, din iarna trecută. În urma acestui război, conform Centrului pentru Drepturi Umane din Gaza, şi-au pierdut viaţa 1.419 persoane, din care 1.167 erau civili. Cam cinci civilţi la un soldat ucis.

Nu mai este nevoie să prezentăm declaraţiile lipsite de orice responsabilitate, adevăr şi care se bat în cap cu acţiunile ale celor doi israelieni. Puteţi citi mai multe pe http://edition.cnn.com/2009/WORLD/meast/10/12/mideast.netanyahu/index.html.

Niciun comentariu: