SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 12 octombrie 2009

ce înseamnă să dai putere celor care nu ştiu cum să o folosească

Am trăit să o aud şi pe asta: o familie din Arizona a fost acuzată de poliţie de abuz sexual după ce au făcut greşeala de a duce poze la developat la Wall-Mart-ul din localitate. Printre cele 140 şi ceva de poze se aflau şi câteva făcute în momentele când fetiţelor li se făcea baie. Persoana care era în acel moment în centrul de developare de la Wll-Mart, cu mare siguranţă vreo frigidă misandră, a considerat că acele poze reprezintă un abuz sexual şi a chemat poliţia. Cele trei fetiţe, 5, 4 şi respectiv un an şi jumătate, au fost luate de lângă părinţi pentru mai mult de o lună. Părinţii au fost achitaţi în cele din urmă, însă au plătit cheltuieli judecătoreşti în valoare de aproximativ 75.000 dolari, iar reputaţia lor e destul de ştirbită. Puteţi urmări amănunte, în engleză despre acest lucru la http://www.youtube.com/watch?v=MNulCLyK7AQ&feature=player_embedded şi http://www.youtube.com/watch?v=KSbVm_NPpRw&feature=fvw.

Oare între cine şi cine s-au împărţit acei bani? O întrebare ce mi-a venit acum în minte.

Oare peste câtva timp, vorba tipului din al doilea videoclip, nu vom mai avea voie să ne uităm la copiii noştri când le schimbăm scutecele??? Sau probabil că se vor gândi să le ajute pe mame şi îi vor obliga pe tătici să le schimbe scutecele băieţeilor, altfel mamele ar putea intra la închisoare pentru hărţuire sexualpă... doar că nu or să aibă ce scutece să schimbe tăticii, la câţi băieţei s-au născut în ultima perioadă...

Sau probabil că vom angaja firme specializate pentru a face acest lucru. Sau vor fi angajate persoane fără vedere, aşa cum se procedează şi în marile centre de masaj de prin America... Sau cine mai ştie ce tâmpenii vor scoate cei "care ne vor doar binele"

Se duce dracului lumea asta! Au luat-o razna de tot cu sexualitatea!

Niciun comentariu: