SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

luni, 26 octombrie 2009

ştiri interesante

Am fost plecat vreo câteva zile, aşa că nu am avut timp să traduc şi să detaliez ştirile care au apărut între timp. Am să le pun doar linkurile aici, iar la unele dintre ele am să adaug scurte observaţii.

Am să le pun într-o ordine perfect aleatoare, aşa că scuze dacă sar de la o informaţie de un gen la alta.

Ce a promis Baracka despre reforma sistemului de sănătate şi cum se scrie aceasta de fapt: http://www.washingtontimes.com/news/2009/oct/26/health-reform-transparency-opaque-to-critics/?source=newsletter_politics-government_headlines. Cu uşile închise, noaptea.

Ce contează că medicamentele pentru cancer, şi alte boli, nu au nicio valoare şi nu salvează nicio viaţă? Sau că nu se observă nicio îmbunătăţire în urma administrării acestora?AAM-ul (FDA, pentru cei care nu au mai citit materialele apărute pe acest blog) a permis recent ca acestea să rămână pe piaţă. Şi nu au scos niciodată de pe piaţă vreun medicament la care nu există nicio informare ulterioară introducerii pe piaţă referitoare la beneficiile acestuia. Şi nu o vor face nici în viitor. http://www.washingtontimes.com/news/2009/oct/26/fda-fails-checkup-of-drug-efficacy/?source=newsletter_politics-government_headlines

Deşi internetul geme de argumente în favoarea ne-introducerii vaccinărilor forţate cu acele vaccinuri prea puţin verificare sau care dau tot felul de efecte secundare adverse, cauzând uneori şi moartea pacienţilor, se mai trezesc încă tot felul de păpuşi, cum a fost cu ceva zile în urmă Tănăseasca, să încerce să explice, într-un mod teribil de alambicat şi lipsit de orice argument solid, că trebuie să ne vaccinăm pentru una sau alta. http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6347284-campania-informare-anti-hpv-prof-streinu-cercel-60-luni-primul-contact-sexual-aproximativ-60-dintre-femei-infectie-hpv-vaccinul-nu-contine-virus-activ.htm?cfnl=#loginPanel. Acesta este profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. I se alătură jurnalista Sanda Nicola. Apoi doctorul Florin Băcanu, medic oncolog la spitalul "Sf. Maria" Ni se spune că: "Daca minimum jumatate dintre parinti inteleg si sunt dispusi sa isi vaccineze copiii, autoritatile vor lua decizia de a pune in practica programul de vaccinare." Iar mai apoi ni se spune şi cum: "Ministerul Sanatatii urmeaza sa afle acest lucru in urma unui sondaj de opinie derulat de catre o companie o institutie specializata, dupa toate regulile statistice si de sanatate publica, pe un esantion reprezentativ de 1000 de parinti. Rezultatele acestuia vor fi comunicate la inceputul lunii noiembrie." Aşa că soarta a câtorva milioane de fetiţe şi femei zace în mâinile unei mii de oameni. Foarte reprezentativ eşantionul şi excelentă măsură de a afla dorinţele populaţiei. Să nu mai vorbim despre reprezentativitatea eşantionului...

Acum vine una dintre marile bombe, care nu palce celor care speră să se îmbogăţească pe spinarea prostimii: http://thebulletin.us/articles/2009/10/25/top_stories/doc4ae4b76d07e16766677720.txt. Interviul cu doctoriţa Diane Harper, şefa grupului de cercetători care au creat două dintre vaccinurile anti-HPV, Gardasil şi Cervarix. Este una dintre puţinele persoane care nu a putut fi cumpărată de către productoriul Merck pentru a induce populaţi în eroare. Toată stima! Dacă voi avea timp, am să încerc să îl traduc pentru cei care ştiu mai puţină engleză. 

Să trecem la alt virus căruia i se acordă o atenţie deosebită în aceste zile deşi este unul foarte blând. Virusul H1N1. http://www.washingtontimes.com/news/2009/oct/25/h1n1-a-national-emergency/?source=newsletter_politics-government_headlines şi http://www.wiseupjournal.com/?p=1198. Aflăm că preşedintele SUA a declarat stare naţională de urgenţă. Cum era de aşteptat, gargara oficială este aceeaşi: pentru binele tău, în ajutorul celor bolnavi, etc... Sper doar că ai noştri nu vor dori să dea din nou dovadă de exces de zel în puparea cururilor americane şi să facă ceva asemănător şi pe la noi. Mai era o ştire, probabil tot din propaganda oficială, în care se cerea celor sănătoşi să îi lase pe cei bolnavi şi cu risc mare la îmbolnăvire să îşi facă vaccinul. Adică cei mici, femeile gravide şi bătrânii. Parcă se vehicula acum ceva timp că nu contează dacă eşti bolnav sau sănătos... 

O ştire extrem de interesantă, care spune multe despre drepturile egale şi despre democraţia din SUA: http://www.washingtontimes.com/news/2009/oct/24/girl-gets-10-years-in-dads-murder-case/?source=newsletter_local-washington-dc_headlines. Asta după ce acu câteva săptămâni mai apăruse o ştire în care ne era aduc la cunoştinţă faptul că o ucigaşă, care şi-a ucis cele patru fetiţe cu bestialitate, spunând că ele erau posedate de diavol, are şansa de a scăpa basma curată graţie avocaţilor ei. se poate găsi tot pe Washington Post, îmi pare rău că nu am mai păstrat linkul. Aici aflăm că o minoră ordinară care i-a cerut unui prieten să "se ocupe de tatăl ei". Iar avocata apărării, o persoană pe care nu ai cum să o numeşti fiinţă umană vine cu motivul absolut incredibil că "fetei îi pare rău că a cerut acelui prieten să se ocupe de tatăl ei şi că ea nu dorea ca aceasta să îl ucidă" şi că "are un viitor luminos în faţa ei". Excelentă pledoarie pentru o criminală de doar 16 ani, care ar fi trebuit să înfunde puşcăria până la moarte, aşa cum era de fapt în lege. Bestiali şi judecătorii ăştia americani, şi noi ne mai mirăm de ai noştri...

Să ne întoarcem la H1N1: http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6345093-audio-scandal-germania-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-administrat-diferentiat-intre-populatie-demnitari.htm?cfnl=. Asta e mai mult pentru cei care chiar cred că oficialităţile îşi fac acelaşi vaccin ca şi noi, sau că îşi fac într-adevăr vreun vaccin. Se spune că prostia costă, dar cred că la fel şi credulitatea. 

Organismele modificate genetic. S-a vorbit enorm şi despre ele. Degeaba. Englezii doresc, cei de la conducerea Societăţii regale pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor despre natură, ca Anglia să fie cea care va opri foametea de pe glob prin forţarea fermierilor de a cultiva noi tipuri de organisme modificate: http://www.wiseupjournal.com/?p=1188. Aduc din nou în faţă argumentul că cei din lumea a treia, în special populaţiile din Africa, mor de foame. Pun aceeaşi întrebare: s-au dus vreunii dintre ei în Africa să îi ajute efectiv? Să le dea bani şi informaţie? Să le asigure accesul la informare şi educarea în şcoli? Normal că nu. Ei îi circumcid pe bărbaţii africani minţindu-i că asta îi scapă de SIDA. Le vor duce OMG-uri minţindu-i că aşa vor scăpa de foamete. Probabil că vor pune un balon deasupra Africii, minţindu-i că aşa îi apără de poluare. 

Cum se folosesc unele campanii, răsturnate, de-a lungul a câtorva zeci de ani, pentru a-şi atinge bogătaşii scopurile. Cum crează aceste campanii, isteria generală atât de necesară celor care trebuie să se îmbogăţească. Cum s-a folosit acum treizeci de ani povestea răcirii globului şi cum se foloseşte acum cea a încălzirii globale. http://www.wiseupjournal.com//?p=1049. Se vor găsi acolo şi unele articole din mult blamatul Tratat de la Lisabona.

Da, asta da ştire. Mi-a plăcut enorm. Şi am râs sănătos. http://www.washingtontimes.com/news/2009/oct/20/study-swine-flu-vaccine-too-late-to-help-most/. Ceva se întâmplă undeva, iar acum vin să dea vina pe noi că nu vor muri oameni din cauza vaccinului anti-porcesc. Apoi au venit cu anunţul de care vorbeam mai sus, ca cei sănătoşi să îi lase pe cei bolnavi să se vaccineze înainte. Este prea târziu pentru a produce suficiente vaccinuri pentru toată populaţia, aşa că o parte dintre voi veţi muri. Cine va face o centralizare a numărului celor care s-au vaccinat şi au murit şi a celor care nu s-au vaccinat şi au murit? Despre câţi dintre cei vaccinaţi nu se va spune că de fapt sufereau şi de vreo boală incurabilă, aflată în stadiul final, sau pur şi simplu, prea puternică pentru organismul lor, şi din această cauză au murit. Nu din cauza efectelor secundare ale vaccinului. Câtor rude li se va ascunde adevărul sau li se va băga pumnul în gură? Câte vor fi cumpărate, dacă vor să încerce varianta asta, deşi mă îndoiesc.

Altă ştire despre OMG-uri. http://www.naturalnews.com/027286_HFCS_food_honey.html. Şi despre efectele acestora în diferite condiţii. Dacă este cineva care are nevoie de ajutor în înţelegerea articolului, să îmi lase un mesaj la sfârşitul acestei însemnări. 

O satiră bună despre cum să fi un promovator fanatic al vaccinurilor anti-porcină. http://www.naturalnews.com/027293_flu_vaccine_swine.html. În zece paşi poţi ajunge unul sau una dintre persoanele înfocate care va sfătui pe toată lumea să se vaccineze. 

Ştirea aceasta le-o recomand celor care cred că guvernul şi statul îţi vrea numai binele. http://www.wiseupjournal.com/?p=1190. Aruncaţi o privire în ce înseamnă şi cât costă urmărirea fiecărei tastări în mediul online din Anglia. Da, e Anglia şi nu e România, dar nu uitaţi că acolo e laboratorul pentru Fratele Mare internaţional. Şi nu numai...

Ce sunt capabile să facă instituţiile cumpărate şi puse în slujba marilor producători de vaccinuri sau cât de mult sunt dispuse să întindă coarda aceste instituţii. Cine sunt cei care îţi vor binele. http://www.naturalnews.com/027303_the_FTC_America_vaccines.html. Şi nu doar doctorii vor fi puşi la zid. Ei sunt doar prima linie. Fără ei, le va fi mult mai uşor să îşi pună în practică planurile, bazându-se pe ignoranţa maselor şi pe concepţia greşită că doar specialistul ştie.

Un alt pampleacă de pe alte meleaguri vine la noi în ţară să ne înveţe, de data aceasta, buchiile "psihoterapiei pozitive". În traducere liberă, cum să te speli pe creier cu zâmbetul pe buze şi să crezi că eşti cel mai fericit om liber din lume. http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6334756-video-prof-nossrat-peseschkian-trebuie-explici-oamenilor-care-sunt-aspectele-pozitive-ale-globalizarii-ale-perioadei-care-traiesc.htm?cfnl=

Vechea şi totuşi, mereu, noua luptă împotriva "terorismului", care va duce uşor, uşor, la pierderea oricărei libertăţi: http://www.wiseupjournal.com/?p=1194 şi http://www.wiseupjournal.com/?p=1197. Cineva spunea că e suficient să le spui oamenilor că e bine să îşi piardă o parte din drepturi pentru a avea siguranţă şi vor fi dispuşi să renunţe la toate drepturile lor pentru acea aşa-zisă siguranţă. Sau comerţul gratuit cu speranţe şi iluzii deşarte. Ceva de genul never-ending ...

Citisem într-un articol legat de mult promisul al treilea răzbel mondial că e mult mai uşor să spui că aşa ceva nu se va întâmpla. Şi era dată şi explicaţia: dacă se va întâmpla, nu va mai rămâne nimeni în viaţă care să te arate cu degetul. Dacă nu se va întâmpla, atunci vei fi privit ca un mare vizionar şi om înţelept, acum când toată lumea se teme din ce în ce mai mult că se va avea loc. Este foarte uşor, spun eu acum, să negi toate informaţiile care îţi sunt oferite, pe motivul că nu se poate să existe aşa ceva. Dacă cei care doresc să facă o nouă ordine mondială îşi dau seama că le este prea greu, vor amâna, iar tu eşti privit ca un om inteligent. Cei care au vorbit despre aceste lucruri şi au făcut ca acest fapt să nu aibă loc vor fi priviţi ca nişte paranoici. Prefer să fiu privit ca un paranoic, decăt să am ocazia să trag un semnal de alarmă şi să nu o fac doar penntru simplul motiv că su nu pot să cred aşa ceva. Mi se pare lipsit de orice etică umană şi de orice altruism faţă de semeni, să consider că dovezile sunt fabricate de unii care vor să răstoarne pe cineva, sau să nimicească vreo mare firmă, sau mai ştiu eu ce. Îmi este total imposibil să cred la nesfârşit că minciunile care ni se spun pe bandă rulantă, de exemplu, de către cei care vin din patru în patru ani să ne mintă frumos pentru a obţine un vot sunt adevăruri, atâta timp cât nu s-a întâmpalt nimic după isteria voturilor. Pentru noi, pentru mine, pentru cei mulţi. Îmi este greu să nu îmi dau seama că "specializarea" este de fapt mama prostirii, a îndobitocirii. Câţi dintre voi ar mai crede că circumcizia te scapă de SIDA, dacă aţi crede că există SIDA şi că aceasta se ia prin contact sangvin. Indiferent dacă ai prepuţ, labii şi/sau clitoris (deşi la femei e mai rară această abordare)? Câţi dintre voi aţi mai crede că OMG-urile sunt bune şi vor salva lumea de la înfometare? Câţi dintre voi v-aţi mai feri de E-urile din alimente? Câţi dintre voi aţi mai băga în voi tot felul de chimicale "pentru că au gust bun şi pentru că alimentul durează şi pentru că mărul nu are viermi" şi aşa mai departe... 

Întrebări sunt multe, răspunsuri sunt prea puţine. Suntem învăţaţi de mici să considerăm modul acesta de viaţă unul sănătos, chiar dacă asta înseamnă otrăvirea lentă a propriului organism. Fiecare e liber să facă aşa cum îl/o taie capul. Însă nu voi fi niciodată de acord cu impunerile. Nu voi fi niciodată de acord cu forţarea indivizilor de a face ceva ce nu este demonstrat că este bun şi ajută organismul. Nu voi fi niciodată de acord cu mutilarea vreunui semen. Sub niciun motiv. Şi aici am să îmi permit să îi întreb pe cei care se bat cu cărămizile în piept că ei sunt credincioşi: vă credeţi mai deştepţi decât cel care va făcut? Asta nu înseamnă decât îngâmfare şi prostie. Voi ceilalţi, care nu credeţi, credeţi că aveţi vreun drept asupra trupurilor celor din jurul vostru? Dacă vi s-ar face acelaşi lucru, cum aţi reacţiona? Credeţi că vă cineva dreptul de a condamna un criminal la moarte? Drept cine vă credeţi voi? Indiferent cine eşti, nu ai niciun drept asupra destinului celui de lângă tine. Aşa că dacă doriţi să faceţi ceva "de bine", faceţi pentru voi şi familiile voastre şi cei care sunt de acord cu voi. Pe ceilalţi să îi lăsaţi să trăiască aşa cum doresc ei. Fiecare are dreptul de a alege să trăiască într-un mod sau altul atâta timp cât nu atinge dreptul celor din jur de a face acelaşi lucru. 

Niciun comentariu: