SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 8 octombrie 2009

Madam Sibelius, torţionara americanilor?

Conform articolului Sebelius: Americans must get swine flu vaccination, madam Sibelius, a anunţat în cadrul emisiunii "Emisiunea de dimineaţă" a canalului CBS că "Centrele pentru controlul şi prevenirea bolilor şi comitetul sfătuitor al preşedintelui cu privire la imunizare a identificat persoanele cărora trebuie să lise administreze vaccinul "anti-gripa porcină", care includ femeile gravide, lucrătorii din sistemul de sănătate, copii cu sănătate şubredă cu vârste cuprinse între 6 luni şi 24 ani şi bătrânii cu probleme de sănătate.  "Asta înseamnă o grămadă de oameni," a spus Sebelius. Este aproape jumătate din populaţie."

Tot ea a mai spus: " Nici nu există discuţii asupra faptului că boala există..."

Gândindu-ne la tot ce s-a spus în ultimul timp de către cei care au participat la fabricarea acestui vaccin, la cazurile de anterioare de urmări ale vaccinăriilor cu acest tip de vaccin, la cazurile actuale de îmbolnăviri, la faptul că cei care produc vaccinurile nu vor putea fi traşi la răspundere dacă cineva păţeşte ceva din cauza acestui vaccin, la faptul că ar putea fi traşi la răspundere, şi astfel acoperi faptul că vaccinurile sunt departe de a fi ceea ce pretind producătorii, cei care îl administrează, pentru administrare necorespunzătoare, la teribilul atac făcut pe orice cale de cei plătiţi să convingă populaţia, putem conchide un singur lucru: NU VĂ VACCINAŢI DACĂ DORIŢI SĂ TRĂIŢI MĂCAR CA ÎNAINTE!!!

Cât despre sărmanii americani se pare că şi-au găsit naşul, de fapt, naşa: madam Sibellius. Ea este cea care nu doar că le-a promis fabricanţilor imunitate dar a şi pus în practică ceea ce a promis. Peste tot la televiziuni sunt prezentate femei, "specialiste" în diferite ramuri, care sfătuiesc oamenii, fiecare cum pot, unele spunând chiar: "Lăsaţi dracului teoriile conspiraţioniste şi faceţi-vă căcatul de vaccin!!!" să îşi facă "nenorocitul" ăla de vaccin. Iar madam Sibellius, capul tuturor, minte că vaccinul este sigur şi nu au de ce să se teamă. O întreagă clică de muieri incită la vaccinare oarbă, iar tembelii ăia sunt aproape gata să le creadă pe disitrusele alea, că doar îs femei şi ele ne vor numai binele...

Niciun comentariu: