SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 9 octombrie 2009

un articol excelent, într-un ziar încă LIBER!!!

Vă invit să citiţi un articol excelent scris în ziarul Monitorul de Neamţ, de către Constantin Munteanu. La fel ca persoana care a scris singurul comentariu la acest articol, nu ştiu cine este Constantin Munteanu, dar ţin să îl asigur şi eu de întreaga mea consideraţie.

„OSTASI, vă ordon: treceti Prutul! Sdrobiti vrăjmasii din răsărit si miazănoapte. Desrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reîmpliniti în trupul tării glia străbună a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastre. OSTASI, plecati azi pe drumul biruintelor lui Stefan cel Mare ca să cuprindeti cu jertfa voastră ceea ce au supus strămosii nostri cu lupta lor. Înainte. Fiti mîndri că veacurile ne-au lăsat aici strajă dreptătii si zid de cetate crestină. Fiti vrednici de trecutul românesc.“ Cred că este de prisos să mai spun cine a spus aceste cuvinte şi cu ce ocazie.

Niciun comentariu: