SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

vineri, 9 octombrie 2009

Premiul Nobel ajuns pe mâinile cui???

Printre mulţii câştigători ai Premiului Nobel, care este în esenţă un premiu pentru PACE sau pentru acţiuni pacificatoare, aflăm că tocmai marele premiu, cel pentru PACE a fost câştigat anul acesta de către preşedintele SUA, Barack Hussein Obama. Motivaţiile comitetului: ""pentru eforturile extraordinare în vederea consolidării diplomaţiei internaţionale şi a cooperării între popoare", dar şi pentru "eforturile depuse în redemararea negocierilor de pace în Orientul Mijlociu şi cererile de reducere a arsenalului de arme nucleare"" ...

"Eforturile depuse în vederea consolidării diplomaţiei internaţionale şi a cooperării între popoare"... singurul lucru la care mă pot gândi acum referitor la acest "efort" al său este întâlnirea G20 din Pittsburg, unde s-au pus bazele gurvernării economice mondiale şi unde au avut loc lupte de stradă între poliţie şi trupe speciale şi protestanţi. Unde e PACEA? 

"Eforturile depuse în redemararea negocierilor de pace în Orientul Mijlociu şi cererile de reducere a arsenalului de arme nucleare"... Ce eforturi? Alea genul: "băi, ori ne dai voie să vedem unde faci tu "bombe", ori îţi trimitem nişte nucleare de vă radem de pe faţa pământului!"? Şi cereri de reducere a arsenalului de arme nucleare???? Obama???? Cui a cerut Obama să REDUCĂ arsenalul de arme nucleara? Din câte îmi aduc eu aminte, nimănui. Aaaa, a cerut unor care doresc să producă arme nucleare să îşi ia gândul de la aşa ceva. Da, aşa e, dar asta e altceva, mai ales că nu a CERUT, a ORDONAT! Nu cu mult timp în urmă presa americană vuia de articole referitoare la faptul că premiatul nobel pentru pace a declarat că menţine înţelegerea existentă de 40 de ani între SUA şi Isdrael privitoare la armele nucleare ale celui din urmă. Unde e PACEA aici? Aaaa, doar noi câţiva, care ne-am garnisit cu arme nucleare din timp avem dreptul să le avem, ceilalţi, ciuciu. 

Şi având în vedere noul val de zvonuri din presa mondială, cum că SUA se pregăteşte să bombardeze Iranul, după ce aceştia au permis vizitarea locurilor în care se produce îmbogăţirea uraniului, stau şi mă întreb ca prostu': "Unde e PACEA, Obama?" 

Şi tot aşa ca prostu', stau şi mă întreb cine sunt cei care fac parte din acel comitet (asta şi după ce am citit şi cine se aflau printre candidaţi şi o listă scurtă cu ultimii zece căştigători, ditnre care unii numai căştigători ai premiului pentru pace nu puteau fi), ce interese are, ce scopuri ne ascund??? Vor să ne prezinte lupul ca fiind o oaie? 

Asta ca să nu mai spun nimic despre multele promisiuni ale premiatului care nu au avut finalitatea prezentată.

Dar, aşa, ca pentru încheiere, pentru cei pro-obama: Şşşştt, ruşii au declarat că îi ajută pe iranieni să ducă îmbogăţirea de uraniu la un nivel mult superior; vor lua ei uraniul îmbogăţit de iranieni, cât au reuşit aceştia, şi îl vor îmbogăţi ei în reactoarele lor, apoi îl vor trimite înapoi în Iran. Da', vedeţi să nu afle Baracka ;)

Niciun comentariu: