SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

duminică, 11 octombrie 2009

Monsanto şi mâncarea voastră

A apărut recent un film destul de interesant despre planurile de viitor ale firmei Monsanto. acesta se găseşte la http://www.youtube.com/user/Fight4Romania

Cine este acest Monsanto? Vă redau ceea ce pretind ei că ar fi: "Monsanto este o companie ce activează în domeniul agriculturii. Aplicăm inovaţie şi tehnologie în lume, producem mai mult în timp ce conservăm mai mult. Noi îi ajutăm pe fermieri să obţină recolte din ce în ce mai mari, să producă alimente şi furaje mai sănătoase şi în acelaşi timp reducem impactul agriculturii asupra mediului înconjurător." Aceasta se găseşte pe pagina lor de site din ROMÂNIA

Urmărind filmul vă veţi da seama care sunt adevăratele intenţii ale acestei firme şi care este adevăratul impact al produselor lor. 

Un alt articol despre aceşti "minunaţi" ai zilelor noastre puteţi găsi şi pe http://www.ecomagazin.ro/monsanto-ancheta-unui-dezastru/.

Niciun comentariu: