SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

sâmbătă, 10 octombrie 2009

muşamalizări (2)

Cu ceva timp în urmă publicam o serie de linkuri către diferite siteuri din lume legat de abuzurile asupra deţinuţilor din taberele americane din Irak şi Afganistan. Lista de linkuri se găseşte la http://razvratit.blogspot.com/2009/06/musamalizari-1.html. În acea perioadă, aproape noul preşedinte al SUA se bătea cu cărămida în piept că el va prezenta lumii căcănăriile pe care soldaţii (de ambele sexe) din Irak şi Afganistan le fac prizonierilor. (Tot pe atunci se bătea cu cărămiad în piept că va închide în câteva luni Guantanamo Bay..., dar n-a fost să fie aşa!!!) Recent dădui peste un articol apărut pe http://news.yahoo.com/s/ap/20091010/ap_on_go_co/us_abuse_photos_congress în care acelaşi preşedinte, care recent a luat premiul Nobel pentru Pace, a declarat că a fost "convins", ştim noi de către cine, că prezentarea acelor fotografii nu va face decât să "ducă, poate, la o escaladare a urii faţă de trupele americane din Irak şi Afganistan şi ar putea pune în pericol vieţile acestora."

Adică e de preferat să ascundem măgăriile noastre de obsedaţi sexuali, chiar dacă populaţi acelor state ştie foarte bine ce se întâmplă, sub pretextul de a nu pune viaţa acelor criminali în pericol, dar cu scopul ascuns de a ascunde lumii adevărul cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo. 

Aceeaşi atitudine pe care o are faţă de Iran şi Isdrael. Pe unul îl bombardează şi altul îl acoperă. Aceasta este politica de dreptate şi pace a lui Baracka. Omul care a spus multe (şi va mai spune cât i se va cere) şi care nu va face nimic în plus faţă de predecesorii lui. Da, corect, nu va fi, POATE, la fel de oribil precum tembelul dinaintea lui, TUFIŞ (bush).

Niciun comentariu: