SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 22 octombrie 2009

Marea Britanie, ţara tâmpeniilor şi a experimentelor

Se ştie că cele mai multe tâmpenii şi-au avut izvorul în Marea Britanie. Multe legi anti-umane au pornit din această ţară şi continuă să se răspândească pe tot globul. Dar că drepturile părinţilor pot fi încălcate atât de grosolan nu am putut să cred. La ce mă refer? La faptul că ţi se pot lua copii (mai ales copilul abia născut) fără nicio explicaţie logică. Pentru motivul, de exemplu, că îi este cuiva frică (cineva din sistem, bineînţeles) că ai tăi copii pot deveni obezi... Exact. Aţi citit bine. Sau pentru faptul că tatăl copilului "ar fi folosit cuvinte obscene" la adresa celor 18 poliţişti şi doi membrii ai RSCPA (Asociaţia regală pentru prevenirea cruzimii faţă de animale!!!) când aceştia au invadat casă căutând, cică, arme...

Nu vă vine să credeţi? Citiţi la adresa http://www.wiseupjournal.com/?p=1191 şi vă lămnuriţi. Veţi găsi în josul paginii alte articole mai vechi care vă pot ajuta să vă faceţi o imagine mai clară asupra minţilor care "gândesc" prin ţara reginei. 

Niciun comentariu: